bazylia128
Fanka BB :)
Czy ktoras z dziewczyn jest z kliniki Gameta Rzgów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie dostałam informacje od dr, że w pon mam powtórzyć. Tylko to już będzie sikaniec oszukaniec. Właśnie jadę na lotnisko i wracam za granicę.Przykro mi. Na pocieszenie dodam ze biochemiczna jest czesto dobra zapowiedzia dla kolejnej zdrowej ciązy. Nie odstawiaj jeszcze lekow i powtorz bete.
Cennik z tamtego roku przed rozpoczęciem stymulacji, teraz troche podrożało. Aktualny jest chyba na stronie novumA c
A co wchodzilo w te koszty? Miałes jakies dodatkowe "usługi"Czy tylko stymulacja i transfer.
Zrób bete za granicą, w prywatnych klinikach można zrobić..Właśnie dostałam informacje od dr, że w pon mam powtórzyć. Tylko to już będzie sikaniec oszukaniec. Właśnie jadę na lotnisko i wracam za granicę.
Dziękuje. Ceny sa chyba wszedzie takie same ...Cennik z tamtego roku przed rozpoczęciem stymulacji, teraz troche podrożało. Aktualny jest chyba na stronie novumZobacz załącznik 1015843
Patrzalam właśnie na cennik Invicta 15 Invitro ale inclusive... Ale w to nie wchodzą leki typu lutinus etc.tylko to stymulacji. Embrioglue i AH też nie...Dziękuje. Ceny sa chyba wszedzie takie same ...
W Islandii nie prywatnych klinik/ laboratoriów itp. Zostaje mi sikaniec albo wizyta u lekarza, skierowanie, badanie i tydzień czekania.Zrób bete za granicą, w prywatnych klinikach można zrobić..
Przykro mi@Aduś16 tak powtarzalam Dzisiaj beta poniżej 0.1 Odstawiam leki i planuje co dalej...
(coś mi się zacięło w aplikacji i nie mogę wysłać prywatnej wisdomosci)
O nie... To jeszcze gorzej niż w UKW Islandii nie prywatnych klinik/ laboratoriów itp. Zostaje mi sikaniec albo wizyta u lekarza, skierowanie, badanie i tydzień czekania.