bazylia128
Fanka BB :)
Kochana a możesz coś wiecej napisac o tym badaniu i kogo polecasz ??To rzadkość, że klinika coś takiego oferuje. Obawiam się tylko, że bez badań genetycznych kosmowki niewiele się dowiesz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana a możesz coś wiecej napisac o tym badaniu i kogo polecasz ??To rzadkość, że klinika coś takiego oferuje. Obawiam się tylko, że bez badań genetycznych kosmowki niewiele się dowiesz...
Ok juz wszystko wiem :/Kochana a możesz coś wiecej napisac o tym badaniu i kogo polecasz ??
Ja mogę polecić dobrego androloga zeSzukam dobrego Androloga z powołania nie za kasę
Nie ważne w której części Polski dojadę wszędzie
A jak duży mieliście problem ?Ja mogę polecić dobrego androloga ze
Szczecina,dr Michał Kupś,nam pomógł![]()
@ilmenau właśnie nie wiem czego się spodziewać...To rzadkość, że klinika coś takiego oferuje. Obawiam się tylko, że bez badań genetycznych kosmowki niewiele się dowiesz...
Brak plemników w nasieniu,biopsja m-tese ,pobranie i zamrożenie,udało się znaleźć kilka plemników,zamrożono.Teraz jestem w 10 tyg,kruszynka rośnie,a lekarz nie dawał nadziei.Już myślałam wcześniej nawet o dawcy nasienia,adopcji,a tu za pierwszym podejściem z tak słabym nasieniem się udało.A jak duży mieliście problem ?
Brak plemników w nasieniu,biopsja m-tese ,pobranie i zamrożenie,udało się znaleźć kilka plemników,zamrożono.Teraz jestem w 10 tyg,kruszynka rośnie,a lekarz nie dawał nadziei.Już myślałam wcześniej nawet o dawcy nasienia,adopcji,a tu za pierwszym podejściem z tak słabym nasieniem się udało.
Brak plemników w nasieniu,biopsja m-tese ,pobranie i zamrożenie,udało się znaleźć kilka plemników,zamrożono.Teraz jestem w 10 tyg,kruszynka rośnie,a lekarz nie dawał nadziei.Już myślałam wcześniej nawet o dawcy nasienia,adopcji,a tu za pierwszym podejściem z tak słabym nasieniem się udało.
Możesz podać mi dokładniejsze dane do lekarza?