reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki, Kochana jesteś :) teraz do mnie dociera, że chyba jednak dobrze usłyszałam, że endo w dniu transferu miałam 7mm,tylko On tak mnie zagadał....transfer powinien być odwołany...
Nic czekamy do soboty. I winko jak najbardziej :)
Przykro mi ale nie tracimy nadziei. Jest wczas może to taki leniuszek? Oby! A czemu 7 mm? Pisałaś z tego co kojarzę że miałaś duże, ładne Endo?

reklama
Dzięki, Kochana jesteś :) teraz do mnie dociera, że chyba jednak dobrze usłyszałam, że endo w dniu transferu miałam 7mm,tylko On tak mnie zagadał....transfer powinien być odwołany...
A ty nie pisałaś wcześniej że iles tam przed jest 10 mm coś mi swita

7mm to za mało trochę na transfer.. Mówi się że min. 8mm ma być.. dziwny lekarz.. a tak na marginesie wino poprawia endo :) Masz jeszcze mrozaczki czy od nowa?
Wiecie co przeczytałam dziś wywiad z Rozenkowa o iVF i dużo refleksji po nim mam.. warto przeczytać..

7mm to za mało trochę na transfer.. Mówi się że min. 8mm ma być.. dziwny lekarz.. a tak na marginesie wino poprawia endo :) Masz jeszcze mrozaczki czy od nowa?
Wiecie co przeczytałam dziś wywiad z Rozenkowa o iVF i dużo refleksji po nim mam.. warto przeczytać..
Od nowa aaaaa.....
A ty nie pisałaś wcześniej że iles tam przed jest 10 mm coś mi swita
Tak 10mm było namonitoringu w 11dc.
A na transferze 7mm tylko zaglądał, że tłusciutkie, to sobie pomyślałam, że może coś nie do słyszałam, bo przecież by mi transferu na takim endo nie robił :oo::oo:ic teraz juzpo ptokach. Trzeba było mi bardziej się dopytać.

Cześć Wszystkim Mam pytanie czy ktoś słyszał żeby tak małe przyrosty skończyły się prawidłowa ciążą? ( chodzi o transfer blastki)
5dpt 0
7dpt 28
9dpt 38

reklama
Kurczę ale jak , od 11dc to transferu być o 4mm zmalała? Coś musiał że zmierzyc.. Endo maleje jak przychodzi @ dopiero

no właśnie aduś były już takie przypadki i mogło tak być -powinnam mieć wcześniej ten transfer...:(
ale teraz już ni ma co gdybać...czas na nowy plan.PRZYKRO MI BARDZO ,ale dam radę :)

Do góry