reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Naprawdę nikt nie miał nigdy tak niskiego estradiolu w 4dt?? Strasznie się denerwuje:(:mad:
Wyników nie odmawiasz z lekarzem? Ja w 3dpt miałam też mały estradiol, ale na pewno poziom był wyższy jak u Ciebie. Dawka estrofemu zwiększono mi z 3x2. W późniejszym etapie było nawet 4x2 i musiałam w nocy wstawać.

Niestety nie powiem Ci jaki był dokładnie wynik, już nie pamiętam [emoji3525]

Mój lekarz jak się kiedyś pytałam mówił żeby się estradiolem nie przejmować, kluczowy jest progesteron. Jak masz dobry to się nie stresuj
Progesteron mam 26,4 ng/ml, ale to było przed branie jakich kolwiek leków. Beta 59,ale miałam podane w piątek pół amp. pregnylu. Zobaczymy, nic innego mi nie pozostało..

Dokladnie. To ogromne szczescie tragic na dobrego lekarza. Zazdrodzcze wygibaskow ;) dzis moja siostra urodzila synka, zostalam po raz kolejny ciocią;) zryczałam się, zbieram sily i po pracy jade do szpitala przytulać;) niech piątek 13tego i nowy kawaler przyniesie cioci szczęscie ;)
Wszystkiego dobrego!!!
I Ty doczekasz się swojego małego cudu. Bardzo mocno wszystkim wam tego życzę [emoji8][emoji8]

Kwestia dobrego lekarza i przebadania siebie i swojej wiedzy. Ja z tą wiedzą co teraz na 100we inaczej bym się poprowadziła te 4 transfery temu. Najgorsze, to uwierzyć, że in vitro jest hop siup i już bejbik. A to rzadko i w tzw. "łatwych" przypadkach...
No właśnie, z
Kwestia dobrego lekarza i przebadania siebie i swojej wiedzy. Ja z tą wiedzą co teraz na 100we inaczej bym się poprowadziła te 4 transfery temu. Najgorsze, to uwierzyć, że in vitro jest hop siup i już bejbik. A to rzadko i w tzw. "łatwych" przypadkach...
No właśnie też kiedyś myślałam że hop siup... Potem okazało się że świeżego transferu mi nie zrobią bo ryzyko hiperki i ja w ryk... Kolejny miesiąc czy 2 w plecy... Potem nieudany transfer, dwa kropki stracone, załamałam się i nie miałam nikogo w otoczeniu kto miałby jakąkolwiek wiedzę... I tak tu trafiłam. Teraz już wiem że hop siup to można skoczyć do galerii na wyprzedaż a nie zajść w ciążę po ivf

Wyników nie odmawiasz z lekarzem? Ja w 3dpt miałam też mały estradiol, ale na pewno poziom był wyższy jak u Ciebie. Dawka estrofemu zwiększono mi z 3x2. W późniejszym etapie było nawet 4x2 i musiałam w nocy wstawać.

Niestety nie powiem Ci jaki był dokładnie wynik, już nie pamiętam [emoji3525]
Nie wzięłam teraz weryfikacji żeby ograniczyć koszty. W invikcie to kosztuje 450 zl:( A ostatnio to tylko dzwonił i mówił że wszystko jest ok. Teraz powiedział mi co mam robić jak będzie za niski progesteron ale o estradiolu nic nie mówił, więc chyba tam podjadę.

reklama
Do góry