reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kobietki kiedyś już było że progesteronu przedawkowac nie można więc zalecenie mam 3x rano ,południe i wieczór po jednej tabletkę 200 mg .Teraz po pozytywnej becie biorę 4 tabletki dziennie w południe biorę dwie naraz.Jak myślicie może być tak czy może lepiej jak rozloze to na 4 x?

No właśnie, z

No właśnie też kiedyś myślałam że hop siup... Potem okazało się że świeżego transferu mi nie zrobią bo ryzyko hiperki i ja w ryk... Kolejny miesiąc czy 2 w plecy... Potem nieudany transfer, dwa kropki stracone, załamałam się i nie miałam nikogo w otoczeniu kto miałby jakąkolwiek wiedzę... I tak tu trafiłam. Teraz już wiem że hop siup to można skoczyć do galerii na wyprzedaż a nie zajść w ciążę po ivf

Dokładnie.
@Netiaskitchen ,przepraszam Cię ,ale ja byłam na becie dziś:eek: poniżej 0,1 także u mnie już koniec .Walczę od nowa.Trzymam kciuki ,by u Ciebie wyszła póżna implantacja :)❤❤❤

Ja w to uwierzylam przed rozpoczeciem procedury. Haha. Ja z ta wiedza nie za wielka, ktora teraz mam nie podeszlabym do 3 transferu..
Czy badanie komorek nk moge zrobic z krwi? Miedzy 18 a 22 dniem cyklu? Jak dlugo przed badaniem powinno sie nie brac sterydow?
@Murawa jak się trzymasz?
Spoko. Gram twardą. Robię rozpiskę nowych kosztów. Planuję.
Tak bez sterydów co najmniej miesiąc.

Mam dziś wynik KIR i mam BX bez 3 implantacyjnych @Forget-me-not... Dziękuję za pomoc w interpretacji ;)
No i teraz niepewność do 28.10 co powie na to docent... Tylko że udało mi się jedno iVF już kiedys więc bez tych KIR i accofilu się też udaje... Mam też wysokie NK w endo więc już sama nie wiem co Pasnik wymyśli... Ma któraś z Was podobnie i co Wam doc zalecił?

reklama
Do góry