Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dokładnie Nie poddajemy się tylko walczymy!!! Aż do skutku!!!Jejku, wspaniała wiadomość. Naprawdę podnosi na duchu. Ważne żeby się po prostu nie poddawać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie Nie poddajemy się tylko walczymy!!! Aż do skutku!!!Jejku, wspaniała wiadomość. Naprawdę podnosi na duchu. Ważne żeby się po prostu nie poddawać
![]()
Ja tak miałam, ale tez te progesterony dopochwowe się utleniająDziewczyny czy jak jest zbyt mało progesteronu to się zaczyna plamic?
To nie wiem jak to jest, ja Ci napisalam jak bylo w moim przypadkumój lekarz stwierdził ze wszystko jest w normie . a endokrynolog stwierdził ze jak jest 100% wiecej prolaktyny to za dużo i zmniejsza możliwość zajścia![]()
Ale nigdy tak nie miałam a już trochę go bioręJa tak miałam, ale tez te progesterony dopochwowe się utleniają![]()
Będzie dużo komoreczek[emoji4]Dzisiaj zrobiłam estradiol i mam taki wynik, że głowa mała15874 pmol/l
Mam nadzieję, że nie będę miała hiperki![]()
Gratulacje, piękny wynik.Dziewczyny dzisiaj 3 weryfikacja bety i 13 dpt wynik 1288 ! Oszaleje ze szczęścia. 12.11 wizyta kontrolna
A jeden zarodek czy dwa? Super wynikDziewczyny dzisiaj 3 weryfikacja bety i 13 dpt wynik 1288 ! Oszaleje ze szczęścia. 12.11 wizyta kontrolna