• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szukaszuka jeżeli bedziesz tak plam8ć po okresie to ja tak miałam nie każdy cykl ale np co drugi. Po histetoskopii okazal sie polip, usunięty, w kolejnym cyklu zaszłam naturalnie w ciąże. Wcześniej jak plamiłam 3 lata nic nie wychodziło. Jak są plamienia nie ma szans na implantację bo zmienia sie ph. Obserwuj siebie.
Dzięki za info ❤ ja tych plamień nie mam ogólnie. Tylko teraz po tym nieudanym transie tak dziwnie... A robilas histero na nfz?

@agulla84 no w 3dpt beta z 26 heheh ale to po zastrzyku.:)
Nie wiem, boje się myśleć, coś mnie tam kłuje ale to ile razy byłam już w tych swoich urojonych ciążach po IUI nauczyło mnie żeby się nie nastawiać. W dodatku złapało mnie choróbsko gardło i katary.
Jutro idę na 2 weryfikacje 6dpt czyli w sumie będzie miał 10 dni no to wiadomo ze jak neta będzie 1 to już mogę sobie dać spokoj. Nie mam mrozakow...

Ale trzymam ogromne kciukasy na nas !!! I jeszcze za @sandra
A jak u Ciebie ?
Ja też nie chce sobie nic wymyślać 😂 wczoraj delikatne pobolewanie, ale wzięłam nospe, tak na wszelki wypadek. Nooo i mam czasami ciągnięcia jajników a tak to nic więcej ;)
Będzie dobrze dziewczyny ! To będą najlepsze święta ❤️

No dobra dziewczynki dziękuję za kciuki i dobre słowo 🥰 też muszę to napisać że jesteście wspaniałymi, dzielnymi przyszłymi mamami, pamiętajcie wcześniej czy później tak będzie 😉 to forum jest cudowne dzięki Wam! Do rzeczy.... dziś 8 dpt beta 59,3 ☺️ dwa dni temu 12,5 ☺️
Ps. Leki otumaniają dziś jadąc na badania pojechałam pod prąd 🙄

Ilu dniowy miałaś zarodek ?tak wogule to gratulacje mamusiu .Miałaś jakieś objawy ?
No dobra dziewczynki dziękuję za kciuki i dobre słowo [emoji3059] też muszę to napisać że jesteście wspaniałymi, dzielnymi przyszłymi mamami, pamiętajcie wcześniej czy później tak będzie [emoji6] to forum jest cudowne dzięki Wam! Do rzeczy.... dziś 8 dpt beta 59,3 [emoji3526] dwa dni temu 12,5 [emoji3526]
Ps. Leki otumaniają dziś jadąc na badania pojechałam pod prąd [emoji849]

reklama
No dobra dziewczynki dziękuję za kciuki i dobre słowo [emoji3059] też muszę to napisać że jesteście wspaniałymi, dzielnymi przyszłymi mamami, pamiętajcie wcześniej czy później tak będzie [emoji6] to forum jest cudowne dzięki Wam! Do rzeczy.... dziś 8 dpt beta 59,3 [emoji3526] dwa dni temu 12,5 [emoji3526]
Ps. Leki otumaniają dziś jadąc na badania pojechałam pod prąd [emoji849]
Gratulacje !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry