Ruda08
Fanka BB :)
Ale ta będzie walczyć !!Dziękuję jednak już się pozytywnie nie nastawiam... Do transferu tylko jeden zarodek 2BC bo morula była zdegenerowana i się przestała rozwijać..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ta będzie walczyć !!Dziękuję jednak już się pozytywnie nie nastawiam... Do transferu tylko jeden zarodek 2BC bo morula była zdegenerowana i się przestała rozwijać..
Naprawdę w cuda już nie wierzę, jestem realistka, zrobiłam co się da, niestety chyba za późno wdrożyłam immunoterapie i wytracilam ładne zarodki..Ale ta będzie walczyć !!
Spokojnie kochanaNaprawdę w cuda już nie wierzę, jestem realistka, zrobiłam co się da, niestety chyba za późno wdrożyłam immunoterapie i wytracilam ładne zarodki..Przepraszam Was, znikam gdyż nie chcę psuć Wam świątecznych nastrojów
Wesołych Świąt kochane!!!
GratulacjeKochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka3480 kg i 54 cm
poród SN... myślałam, że będzie gorzej
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie![]()
Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka [emoji7][emoji7][emoji7] 3480 kg i 54 cm [emoji7][emoji7][emoji7] poród SN... myślałam, że będzie gorzej [emoji4]
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie [emoji16][emoji16][emoji16]
Dziewczyny, 17 grudnia miałam Transfer- wczoraj pierwsze pobieranie krwi - beta 29 , zaczynam się nie pokoc bo trochę niska.....w piątek kolejna krew ..... Boże tak się modlę by się udalo [emoji25][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Kochane Ciocie wczoraj o 20.47 przyszła na świat moja Paulinka [emoji7][emoji7][emoji7] 3480 kg i 54 cm [emoji7][emoji7][emoji7] poród SN... myślałam, że będzie gorzej [emoji4]
Teraz trzymam za Was wszystkie kciuki aby każdej z Was się w końcu udało!!!!! To forum jest boskie [emoji16][emoji16][emoji16]
Naprawdę w cuda już nie wierzę, jestem realistka, zrobiłam co się da, niestety chyba za późno wdrożyłam immunoterapie i wytracilam ładne zarodki..Przepraszam Was, znikam gdyż nie chcę psuć Wam świątecznych nastrojów
Wesołych Świąt kochane!!!