Aduś16
Fanka BB :)
Ejjj wypraszam sobieTo ja stara rura jestem [emoji23][emoji23][emoji23] 36 lat [emoji23][emoji3526][emoji85]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ejjj wypraszam sobieTo ja stara rura jestem [emoji23][emoji23][emoji23] 36 lat [emoji23][emoji3526][emoji85]
Mi mówili żeby najwcześniej zrobić po 10 dniach. Ale wytrzymaj te 10 dni [emoji12]
Ejjj wypraszam sobieJa jeszcze tyle będę mieć przez 2 miesiące i czuje się jak młody Bóg
jak na razie.
![]()
Nie wiem chyba coś w tym jest bo u mnie w pracy nikt nie wierzył że nawet skończyłam 30tke , tylko się zastanawiali jak to możliwe że zdążyłam kilka studiów pokonczyc i mieć jeszcze długie doświadczenie w pracyuff uff to nie jestem sama [emoji23][emoji23][emoji23][emoji6][emoji8]
Ja stosowałam przy obu stymulacjachDziewczyny zaczęłam brać dhea eljot na poprawę komórek jajowych,czy któraś z was stosowała może?
To może bierz poprostu jedną tabletkę dziennie. Chyba nie zaszkodziBioręi Ovarin i to coś na u. Tylko do punkcji, więc jakiś miesiąc z groszkiem. Ale co tam
![]()
Nie wiem chyba coś w tym jest bo u mnie w pracy nikt nie wierzył że nawet skończyłam 30tke , tylko się zastanawiali jak to możliwe że zdążyłam kilka studiów pokonczyc i mieć jeszcze długie doświadczenie w pracy![]()
Hej dziewczyny
Powiedzcie mi ile miałyście lat jak zaczęłyście procedurę in
Paradoksalnie mlodziej się czuje i wyglądam odkąd mam dziecko! A znam dużo raczej odwrotnych sytuacjiNo to tylko się cieszyć, że czas staną dla Ciebie w miejscu [emoji6][emoji106][emoji4]