Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie no cios ty. Ja ma dwa kundelki. Jak Twojego zobaczylam to musialam przepatrzecAle slodziakto twoj?
No naprawde zauroczyłas mnie psiną. Jak ma na imie?
Shogun i ma 12 latNo naprawde zauroczyłas mnie psiną. Jak ma na imie?
Ja jestem psiaraNie no cios ty. Ja ma dwa kundelki. Jak Twojego zobaczylam to musialam przepatrzec![]()
Shogun i ma 12 lat
Dziewczyny mam pytanieDużo przezroczystego śluzu jest ok. Co prawda u mnie nie było tak od razu go dużo, dopiero po kilku dniach, ale wg mnie spoko.
Kochane jestem w 28 tygodniu ciąży. Mam cukrzycę ciążową a co za tym idzie dietę. Powiedzcie mi czy można sprawdzić w jakiś sposób czy dziecko jest najedzone??Ja jestem psiarakocham wszystkie psy. Wrzuć fotki swoich pupili
![]()
Prosze nie osadzajcie mnie. Poprostu tacy jestesmy w nich zakochani To są moje cudakiWstyd sie przyznac ale spią razem z nami w pościeli... Niunia tylko na posłanku w swoim kocyku a i tak w nocy nas popycha pyszczkiem, zeby jej kołdre otworzyć
Prosze nie osadzajcie mnie. Poprostu tacy jestesmy w nich zakochani
![]()