Edytta88
Początkująca w BB
AMH 3.34A jakie AMH?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AMH 3.34A jakie AMH?
Dokładnie,Piękna beta, miałaś podane dwa zarodki? [emoji4]
Łączę się w bólu jestem na takim samym etapieDrugi i drugi raz beta nie drgnęła nawet :/
@Netiaskitchen bardzo mi przykro, Ty zawsze napiszesz dobre słowo, a ja nawet nie wiedziałam ze się nie udałoSiema!
Z całego serca gratuluje wszystkim którym się udało! Czytam takie info z wielką nadzieją i radością❤ cały czas Was podglądam, chociaż nie piszę nic bo staram się skupić na pracy i nie wkrecac za bardzo znowu w te wszystkie badania i wizyty bo trace dystans i zachowuję sie jak zombie
Trzeci transfer czeka mnie prawdopodobnie w lutym, teraz muszę jeszcze sprawdzić immuno.
@Netiaskitchen ściskam Cię mocno. Bardzo mi przykro że w grudniu się nie udało...
Laski jesteście mega mocne, pozytywne i mądre. Wierzę że w koncu Wam się uda i będą zdrowe dzidziole ❤
To skąd diagnoza o PCOS?AMH 3.34
Nie martw sie ! U mnie udal sie trzeci transfer a przy dwoch pierwszych beta tez nie drgnelaDrugi i drugi raz beta nie drgnęła nawet :/
Prześlę Ci opis ze szpitala, ale niestety nie dziś.To skąd diagnoza o PCOS?
26Hej dziewczyny
Powiedzcie mi ile miałyście lat jak zaczęłyście procedurę in
245 w 10dpt Super! Jedna czy dwie blastki bo przyrost ogromny!Transfer 28.12
Beta 1 - 58 w dniu 4.01
Beta 2 - 245 tj. 7.01