reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Siema!
Z całego serca gratuluje wszystkim którym się udało! Czytam takie info z wielką nadzieją i radością :) ❤ cały czas Was podglądam, chociaż nie piszę nic bo staram się skupić na pracy i nie wkrecac za bardzo znowu w te wszystkie badania i wizyty bo trace dystans i zachowuję sie jak zombie 😂 Trzeci transfer czeka mnie prawdopodobnie w lutym, teraz muszę jeszcze sprawdzić immuno.

@Netiaskitchen ściskam Cię mocno. Bardzo mi przykro że w grudniu się nie udało...
Laski jesteście mega mocne, pozytywne i mądre. Wierzę że w koncu Wam się uda i będą zdrowe dzidziole ❤

Siema!
Z całego serca gratuluje wszystkim którym się udało! Czytam takie info z wielką nadzieją i radością :) ❤ cały czas Was podglądam, chociaż nie piszę nic bo staram się skupić na pracy i nie wkrecac za bardzo znowu w te wszystkie badania i wizyty bo trace dystans i zachowuję sie jak zombie 😂 Trzeci transfer czeka mnie prawdopodobnie w lutym, teraz muszę jeszcze sprawdzić immuno.

@Netiaskitchen ściskam Cię mocno. Bardzo mi przykro że w grudniu się nie udało...
Laski jesteście mega mocne, pozytywne i mądre. Wierzę że w koncu Wam się uda i będą zdrowe dzidziole ❤
@Netiaskitchen bardzo mi przykro, Ty zawsze napiszesz dobre słowo, a ja nawet nie wiedziałam ze się nie udało 😥, nie było mnie tutaj przez cały grudzień, sama po porażce potrzebowałam dystansu, a nie nadrobiłam wszystkiego na forum.
Mam nadzieje ze już lepiej i zbierasz siły? 💪🏼

reklama
Do góry