Zrobiłam ten drugi zastrzyk i piecze w cholerę ale żyje [emoji23] a jaki stres bo igła faktycznie ciężko wchodzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam ten drugi zastrzyk i piecze w cholerę ale żyje [emoji23] a jaki stres bo igła faktycznie ciężko wchodzi
Za szybko pewnie wstrzyknęłas, ale nie szkodzi, rozejdzie się, trzeba przyłożyć wacik mocno nasączony alkoholem i ucisnąć delikatnie chwile, wtedy się szybciej rozchodziDałam radę ale jakaś gulka mi wyskoczyła teraz i swędzi . Ale żyje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja teraz podchodzę na cyklu naturalnym, ale biorę zastrzyki gonal f od 3 dnia cyklu, 50u, a w lodowce jeszcze leży ovitrelleA co decyduje o podejściu na cyklu naturalnym? Powtarzalność owulacji?
Ale cieszę!Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia ❤ cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Dr powiedzial ze mam sie umowic na wizyte startowa 18-20 dc . Wtedy doda zastrzyki i bedzie oczekiwanie na okres i startujemy ze stymulacja. To moje 3 ivf. Zmienilismy klinike i teraz leczymy sie w novum. Zmiane moge zawdzieczac dziewczynom z tego forum to one doradzily mi co mam zrobic, mam nadzieję ze wyjdzie nam to na dobreNooo dużo nas teraz będziezawsze raźniej
Ile czasu masz brać tabletki? Ja mam brać 14 dni antykoncepcje i później dwa tygodnie zastrzyki (chyba) to moje pierwsze podejście i nie wiem czy dobrze zrozumiałam, muszę dopytać dokładnie 20-tego mam wizytę
![]()
dlatego trzeba szybko wbić igle, zobaczysz ze będzie dużo lepiej. Opór jest tylko na skórze, później już pójdzie dobrze.
Za szybko pewnie wstrzyknęłas, ale nie szkodzi, rozejdzie się, trzeba przyłożyć wacik mocno nasączony alkoholem i ucisnąć delikatnie chwile, wtedy się szybciej rozchodzi [emoji14]
Gratulacje!!! Pewnie cudowne uczucie zobaczyć kropki na usgDziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęściacuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!
Ja Was jakiś cZas temu pytałam czy prolutex tak mocno wszystkich boli, teraz 6 tydzień już wstrzykuje i idzie mechanicznie, chyba organizm się przyzwyczaił i nie stawia oporuZa szybko pewnie wstrzyknęłas, ale nie szkodzi, rozejdzie się, trzeba przyłożyć wacik mocno nasączony alkoholem i ucisnąć delikatnie chwile, wtedy się szybciej rozchodzi![]()
Dziewczyny!!nadal nie mogę uwierzyć i poplakuje.. Udało się! Oba serduszka bija.. Strach nadal jest bo do 12 tyg daleka droga.. Ale przedstawiam wam nasze małe szczęścia [emoji173]️ cuda się zdarzają warto walczyć to się naprawdę udaje!!