5dniowePięknie. Transferowalas dwa 5 dniowe czy 3 dniowe ???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5dniowePięknie. Transferowalas dwa 5 dniowe czy 3 dniowe ???
Dzisiaj jest 22dpt a byłam w pt to były tylko białe kropeczkiSuper!! Który to u Ciebie dpt ? Ja dziś 15dpt i na usg jadę w 19dpt ale na serduszko pewnie będzie jeszcze za wcześnie
W życiu nie dałabym zrobić zastrzyku mężowi swojemuMyśle ze z czasem już nas tez zastrzyki nie przerażają, ja jestem kosmetologiem wiec często zdarza mi się kogoś pokłuć, taka praca, ale sama siebie to jednak naprawdę co innego, pierwszy zastrzyk zrobił mi mąż, ale jak widziałam poty które go oblewają, bo nienawidzi igieł i jak bal się wstrzyknąć, wolałam juz sama
![]()
Nie kradnie? Ja przeżyłam zawał raz jak odłożyłam jeden zastrzyk obok i zajęłam się następnym a ty wpada kocur i mi kradnie strzykawkęWyobrazam sobieja dodatkowo przy zastrzykach zawsze mam asystentkę
która musi obwąchać co i jak
![]()
A jak nie kradnieNie kradnie? Ja przeżyłam zawał raz jak odłożyłam jeden zastrzyk obok i zajęłam się następnym a ty wpada kocur i mi kradnie strzykawkęcałe , ze z przyzwyczajenia Zabezpieczyłam igle od razu ale tak szybko zareagowałam ze mi druga igła Wbita w brzuch wyszła i musiałam kolejny raz kuc, a każda wie ze najgorszy jest „wsad”
od tamtej pory nie pozwalam mu asystować
![]()
A moje koty mają wywalone i nie kradnąA jak nie kradnie, zawsze próbuje coś czmyknac
, wiec muszę się dobrze zorganizować, robić zastrzyk i obserwować kradzieja
![]()
Dziekuje ze sie odezwałas ❤ ❤ ❤ a jakim szłas protokołem i ile było dobrych komorek?
U mnie o tyle dziwne ze ja ma przy tym AMH ładne FSH bo 4,5 wiec w normieNapisała tez do mnie dziewczyna, ktora pisała ze była tez naforum kiedyś @Biedroneczka83, ktora miala chyba podobnie i tez jej sie udalo ale ona miała straszliwa hiperstymulacje
![]()
Trzymam kciuki, ja jestem dzięki Novum w ciąży, kciuki zacisniete za to samo u CiebieDr powiedzial ze mam sie umowic na wizyte startowa 18-20 dc . Wtedy doda zastrzyki i bedzie oczekiwanie na okres i startujemy ze stymulacja. To moje 3 ivf. Zmienilismy klinike i teraz leczymy sie w novum. Zmiane moge zawdzieczac dziewczynom z tego forum to one doradzily mi co mam zrobic, mam nadzieję ze wyjdzie nam to na dobre![]()
Mega, pamiętam jąWłaśnie miałam ci pisać o @Biedroneczka83, ona miała amh coś koło 20 i udało się, tuli córeczkę. Przygotuj się, że możesz mieć hiperke ale pcos nie skreśla twoich szans. Walcz i uda się![]()