Ruda08
Fanka BB :)
30.11Dziewczyny a kiedy dokladnie transfer mialyscie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
30.11Dziewczyny a kiedy dokladnie transfer mialyscie?
Bajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
Brak słów Kochana... Płaczę od kiedy przeczytałam... Tak strasznie, ogromnie, cholernie mi przykro. Przytulam, nic więcej nie umiem napisaćBajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
Tak strasznie mi przykroBajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
Fredzia i dobrze, że robisz! Nawet jak transfer się uda to może będziesz wiedziała już, że powinnaś suplementowac metylowany kwas foliowy i witaminki? A to mega ważne w ciąży, Przeca, by się przyswajaly a nie robiły szkodę w organizmie. WielgschneW sobotę mam transfer, a nie wierzę bo się naczytałam o tej immunologii i myślę ze na stówę jest u mnie jakiś problem z nią. Mam super zarodki i 3 razy nic się kuźwa nie wydarzyło
Na razie tylko ten pakiet trombo zamówiłam, bo na niego się czeka ok 10 dni roboczych i gdybym go zrobiła po zbadaniu bety to wynik mógłby nie przyjść do wizyty u docenta
Tak mi przykroBajka była piękna, ale finał tragiczny. Powtórka z tamtego roku. Najpierw łzy szczęścia teraz łzy bólu. Właśnie jestem po usg okazało się że serce przestało bić to już koniec. Zalamalam się całkowicie. To było moje ostatnie podejście. Znikam. Powodzenia Wam życzę.
Dziewczyny a kiedy dokladnie transfer mialyscie?
Bosszzeee co za dzieńMam wynik beta 0,200 mlU/ml