bazylia128
Fanka BB :)
DZIEKUJĘ ❤ ❤ ❤ Tobie zycze zebys zapomniała o wszystkim co byłe złe i pewnym krokiem szła do przoduWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO![]()
SPELNIENIA MARZEN
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DZIEKUJĘ ❤ ❤ ❤ Tobie zycze zebys zapomniała o wszystkim co byłe złe i pewnym krokiem szła do przoduWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO![]()
SPELNIENIA MARZEN
![]()
No to teraz każda po kolei wypisuje mi swoja date urodzin. Ja tez chce składać życzenia [emoji7][emoji7][emoji7] Zrobimy sobie fajny kalendarz![]()
No to teraz każda po kolei wypisuje mi swoja date urodzin. Ja tez chce składać życzenia [emoji7][emoji7][emoji7] Zrobimy sobie fajny kalendarz![]()
Hahahaha! Ale wtopa [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23] ja nie wiem czemu sobie ubzdurałam, że Paweł, generalnie zawsze mam problem z imionami, ale jakoś mi tak się zapamiętało [emoji1787][emoji1787] nie, serio, lepiej żeby Ci Łukasz tańczył [emoji1787][emoji23]DZIĘKUJE [emoji7][emoji7][emoji7] Jak napisałąs ze Paweł niech tańczy to sobie wyobraziłam swojego lekarza ( bo tak ma na imie) jak mi tanczy w łóżku[emoji23][emoji23][emoji23] Jedank wole zeby Łukasz mi tanczyłPiękne życzenia. Bedę szczęsliwa jesli i Tobie sie spełnią marzenia [emoji8][emoji8][emoji8]
No to teraz każda po kolei wypisuje mi swoja date urodzin. Ja tez chce składać życzenia [emoji7][emoji7][emoji7] Zrobimy sobie fajny kalendarz [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Napewno nie za pozno[emoji846] zobacz ja zaczynałam w 10dc[emoji44] i właśnie lekarz mi tak tłumaczył że przy długim nie jest ważny dzień cyklu. Spokojnie koc nie będzie za późno, trzymam kciuki za jajca[emoji110][emoji110][emoji110]
Ja 11.01.1987 [emoji12]
Widzę kolejnego koziorożca [emoji7]
Kochana w takim razie spóźnione wszystkiego naj !!!!3.1 skończyłam 35 [emoji2358]