Aduś16
Fanka BB :)
@bazylia128 jak już jedziemy z tym kalendarzem to wpisz mnie proszę na usg serduszkowe 18.01 .
Urodziny tak nawiasem 28 luty
Urodziny tak nawiasem 28 luty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też miałam wykupiona to opcję, tyle że u mnie było dojrzałych 11 komórek a zapładniali mi 6 także to nie było konieczne, kaskę oddaliDziewczynki i mam jeszcze jedno info ! Ale nie wiem czy dla was to będzie jakaś nowość. Dr zaproponowała opcje dodatkowa dla komórek jajowych. Mówiła ze czasem się zdarza ze mimo prawidłowej stymulacji i poziomu estradiolu, pobrane komórki mogą być niedojrzałe do zapłodnienia i oni maja jakaś pożywkę w której komórki po punkcji dojrzewają i zastają zapłodnione. Opcja jest płatna 600 zł ale jeśli nie ma potrzeby jej stosowania to pieniążki zwracają. Oczywiście dokupiła ta opcje „ na wszelki wypadek „
Moje urodziny 5.grudzieńMoje urodzinami 1.03 27 lat [emoji849]
No ja pierdziele az sie sama zdenerwowałam !!! Co to za klinika, zeby nie bylo nawet jednej komorki?!! Cos tu jest nie tak!!! Trzymaj sie jeszcze nie wiadomo.Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do embriolog , powiedziała ze ciagle obserwuje ją i jeszcze nie ma stadium do zapłodnienia [emoji24] poddaje się . Gdyby była dobra to by już dojrzała . Tak właśnie myśle
Czy to Twoja pierwsza stymulacja? Ja bym na pewno po czymś takim zmieniła klinikę.. Zgadzam się z @bazylia128Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do embriolog , powiedziała ze ciagle obserwuje ją i jeszcze nie ma stadium do zapłodnienia [emoji24] poddaje się . Gdyby była dobra to by już dojrzała . Tak właśnie myśle
Czy to Twoja pierwsza stymulacja? Ja bym na pewno po czymś takim zmieniła klinikę.. Zgadzam się z @bazylia128
To straszne co przeżywasz więc chyba musicie spróbować i udać się gdzie indziej
Dzisiaj o 17 mam moja gin , opowiem jej o stymulacji punkcji itd. Zobaczę co ona powie na ten temat . Mam chęć wykrzyczeć lekarzowi ze ***** spierdolil cała stymulację ale przecież Nie mogę mieć pretensji bo przecież tak się dzieje .
Pierwsza stymulacja !
Dokładnie! Tak się dzieje, pierwsza stymulacja to często rozpoznanie , nawet nie musi być to Twoja docelową klinika (ja bym odeszla na pewno)Dzisiaj o 17 mam moja gin , opowiem jej o stymulacji punkcji itd. Zobaczę co ona powie na ten temat . Mam chęć wykrzyczeć lekarzowi ze ***** spierdolil cała stymulację ale przecież Nie mogę mieć pretensji bo przecież tak się dzieje .
Pierwsza stymulacja !