bazylia128
Fanka BB :)
Niiieeee ma ze brzydzi !!! Z moim wszystko trzeba przetestowac, zameczyl by cieO h...j, zabilaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Mnie to brzydzi [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niiieeee ma ze brzydzi !!! Z moim wszystko trzeba przetestowac, zameczyl by cieO h...j, zabilaś mnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Mnie to brzydzi [emoji23]
Dziękuję kochana [emoji173]No to bardzo sie ciesze ze juz lepiej bo martwilam sie o Ciebie. Ja tak bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki[emoji110][emoji173] daj znac czy ciekawa ksiazka mam nadzieję ze niedlugo mi sie przyda[emoji6]
No to jego drugi patent : cukierki halls ale te czarne, najmocniejszeNie pijam mleka, za dziecka plulam nim po ścianach, mama śmiała się ze na mleku się nie wychowałam. Byłam ciężkim dzieckiem do żywienia
Wytrwała Twoja NiuniaHej![]()
Ja nadal w dwupaku
Lalunia coś się nie spieszy na ten świat![]()
Tyle czasu czekalam na to malenstwo ze zaczynam się nie cierpliwic
Lekarz dał mi czas do czwartku i szpital
Próbuje was narobić ale tyle piszecie że szokWidzę dużo nowych osób
Trzymam kciuki za was :*
Pamiętajcie by zawsze wierzyć i walczyć mimo ciężkich chwil :*
Przytulam Cię kochana z całych sił !!![emoji173][emoji173][emoji173]Dziękuje bardzo zainteresowanie [emoji3590]. Byłam oczywiście się z ryczałam, dobrze że mąż wszedł że mną i mnie trzymał. Wygląda jeszcze gorzej, a lekarz nas nieoszczedzał, ale może to i dobrze już jesteśmy przygotowani na najgorsze. Tylko najgorsze to czekanie... I czy można być przygotowanym[emoji22][emoji22][emoji22] Mam jeszcze jutro czas żeby się pozbierać i żeby sił mi starczyło do końca tygodnia. W tygodniu chyba nie będę jeździć bo nie dam rady udawać że jest wszystko ok następnego dnia w pracy. Dziękuję za wasze wsparcie. Wiem że to forum dotyczy innych tematów... Przepraszam że się tu uzewnętrzniam... Dziękuję za ciepłe słowa.
Ja sobie wypraszam [emoji23][emoji1787]Same alkoholiczki na forum [emoji23][emoji23][emoji23]
Słodziak [emoji7]Dziewczyny wrzucam wam moje zdjecia jak bylam malutkaTo teraz wyzywam @Netiaskitchen jak nie wrzucisz to smierdzisz
![]()
Tak my juz iwemy ty URZEDASIEJa sobie wypraszam [emoji23][emoji1787]