Ale super! teraz niech pięknie przyrastaWłaśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super! teraz niech pięknie przyrastaWłaśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
jexzuuu to bardzo dobrzeWłaśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
Tak, to są oleje naturalne, podpalamy świeczkę, ona pali się chwilę i rozlewamy na ciało. Świetne są!O kurcze ale to chodzi o ten wosk tak ?
Gratulacje [emoji8]Właśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
Super! ♥Właśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53
No o bólu jajników w czasie stymulacji to mogę z Tobą śmiało pogadaćKochane dziś 3 dzień stymulacji, a od wczoraj jakieś pieczenie i podrażnienie się pojawiłomam ostatnia globulkę macmiroru i zastanawiam się czy mogę użyć?
Miała któraś z Was taka sytuację przy stymulacji? Mnie już męczy jedno jajo, aż dziwne. Mam nadzieję, że bierze się do roboty
@Tasza a Ty dziś nie powtarzalas bety?
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulacje [emoji8]
Tak oplaca. Ale zwreaca sie poo jakis 3 latach. Ja tez mam bo wiadomo ze z pracy po znajomosci taniej ale tez dostalam 80 procent dofinansowania. Teraz rusza bardzo duzo projektow dofinansujacych. Tylko wiadomo do tego musisz miec odpowiedni piec najlepeiej pompe ciepla, i kaloryfarey. Ogrzewanie najlpeiej podlogowe. Wiec u mnie cala podloge zrywali.A ja mam pytanie odnośnie fotowoltaiki. Czy to się opłaca bo ostatnio się nad tym zastanawialiśmy z mężem?
Już jutroNo o bólu jajników w czasie stymulacji to mogę z Tobą śmiało pogadaćMnie bolały oba od kiedy pecherzyki zaczęły rosnąć. Bje był to straszny ból, ale na lewno bylo to mocno nieprzyjemne. Kiedy masz podgląd?
Cudownie!!!!! Sikaniec jednak okazał się oszukancemWłaśnie dostałam telefon od GP
8dpt-beta HCG 53