Netiaskitchen
Fanka BB :)
I słuchaj się, bardzo dobrze!!! Zdrowsza będzieszNie bo @Netiaskitchen mi juz nie pozwala i kazala zamiast tego po lasach chodzic![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I słuchaj się, bardzo dobrze!!! Zdrowsza będzieszNie bo @Netiaskitchen mi juz nie pozwala i kazala zamiast tego po lasach chodzic![]()
Tak a pewnie wiekszosc z Was pierwsze co pomyslala to kto teraz bedzie kalendarz prowadzilDaj sobie chwile, ale wróć szybko Kochana, bez Ciebie tutaj nie jest tak samo. Co się stało? Napisz nam, odezwij się... my się tutaj martwimy....
Mam od zajebki takich dresiorow bo kiedys mialam na nie faze ale w takim dresiku pojade na punkcjeNo widzisz, wszystko pięknie, ładnie, a Tobie czasem dziwne myśli do głowy przychodzą.. tydzien minie i już będzie marzec
Co nie bedzie co mrozic, jak będzie? Pfi.
No widzisz, nie zrozumiałam tej Twojej sportowości. Wyobraziłam sobie jakiś fajny dresik dwuczęściowy- jakis taki fajny, który mi sie marzy np. [emoji39]
W Holandii tezAle jestem dumna z mojego miasta. Ceramika Bolesławiecka jest wszędzie u nas w uk mozna znaleźć w tk maxx. Tylko ceny kosmicznesuper prezent. Szkoda ze u mnie nikt z rodziny nie domyślił sie zeby nam kupić . Mam nadzieję ze uzbieram swoją kolekcję jsk wrócimy
![]()
Ze niby mi odwala chyba cio ?I słuchaj się, bardzo dobrze!!! Zdrowsza będzieszA i na psyche to Ci lepiej zrobi
![]()
Wow super ze w Holandii tez jestW Holandii tez ❤Tylko często turyści kupują jako ta z DelftAle Bolesławiecka jest naaaaaj
![]()
Ty broszko jedna Ty mnie naprawdę wystraszylas!!!Tak a pewnie wiekszosc z Was pierwsze co pomyslala to kto teraz bedzie kalendarz prowadzil![]()
Strach się baćZe niby mi odwala chyba cio ?No chyba tak
Co to bedzie jak bede przed punkcja
![]()
Ja kocham te ceramikęWow super ze w Holandii tez jest![]()