Liliana87
Fanka BB :)
Dziękuję. Ale za późno za 2- 3 tyg. Masakra z tymi lekami.. gdybym wiedziala,ze tak wyjdzie to bym ostatnio poprosiła o więcej jak byłam;(Wiesz kochana ja mam ale na Is [emoji58] a mój mąż jedzie do pl jakoś za 2-3 tyg, to Ciebie pewnie nie urządza ;(

cały czas słyszeliśmy , ze endometrioza jest przyczyna , później doszła tarczyca , a teraz to
 cały czas słyszeliśmy , ze endometrioza jest przyczyna , później doszła tarczyca , a teraz to  Ja już ogarnelam przeszkody i teraz nasienie
Ja już ogarnelam przeszkody i teraz nasienie  chyba nie może być za dobrze
 chyba nie może być za dobrze  ale jestem ciekawa jak podejdą do całej stymulacji , jakie leki i dawki konkretnie dostanę . Cóż - do 6go kwietnia czekamy. Teraz szykuje się na 2 tygodnie w Polsce i to mam w głowie
ale jestem ciekawa jak podejdą do całej stymulacji , jakie leki i dawki konkretnie dostanę . Cóż - do 6go kwietnia czekamy. Teraz szykuje się na 2 tygodnie w Polsce i to mam w głowie  
  Aaaaa propos  tych suplementów dla facetów -co polecacie ? Ja sama zmontowałam Paczusiowi miks tabsow - witamin i minerałów , ale widać nie bardzo pomogły ...
Aaaaa propos  tych suplementów dla facetów -co polecacie ? Ja sama zmontowałam Paczusiowi miks tabsow - witamin i minerałów , ale widać nie bardzo pomogły ... 

jego wyniki są dobre. Mogły by być lepsze ale  dla lekarza są ok.
 jego wyniki są dobre. Mogły by być lepsze ale  dla lekarza są ok.