KarolinaJ79
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jutro jadę do Łodzi, możecie mi powiedzieć czy można tam płacić karta czy tylko gotówka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
@Netiaskitchen daleko masz do invicta? Czy z Wawy jesteś?Jasne, wiadomo kazdy kombinuje zeby było jak najlepiej. Ale jeszcze się jakoś umówimy![]()
Odpoczywaj i spróbuj wyciszyć emocje.Hej dziewczynki. Ja wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Lekarz zrobił usg stwierdził że wszystko dobrze ale zostawił mnie na obserwacje. Bardzo się boje[emoji22][emoji22]
Serio? To zacznij, bo Ciebie tez to czeka moja droga i analizowanie i to szczegolowe kup i takie tam [emoji23]UUUUUU jak ja nie lubie glutow zwlaszcza u dzieci. A moj brat to swojemu synkowi jakas rurka wciagal do gebynawet nie moge o tym myslec...!!!!!!!!!!!!!!
No i jaa prrzzeeeciiezzz tam bede ? NA ktora godzine? Spotykamuy sie pliiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzHej dziewczyny jutro jadę do Łodzi, możecie mi powiedzieć czy można tam płacić karta czy tylko gotówka?
Teraz zobaczylam ze ty do PasnikaNo i jaa prrzzeeeciiezzz tam bede ? NA ktora godzine? Spotykamuy sie pliiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Jak na zlosc. Ten rok nie zaczal sie dla mnie dobrze ale mam nadzieję ze sie skonczy inaczejWspółczuję, też mi się to przytrafiło, tyle załatwiania, kombinowanie wolnego w pracy i kicha wrr![]()
Ja tez bardzo dlugo uzywalam tylko takiego, a potem kupilam tez ten do odlurzacza i powiem Ci, ze razem z woda morska 2 sprayu w przypadku cjoroby dziala cuda. I zrob mu ciepla wode, dodaj 2 plasterki swiezego imbiru i lyzke miodu, zostaw przez noc. Rano mozesz dodac ciut cytryny i strzykawka mu zaaplikuj kilka razy w ciagu dnia, odkazi gardlo, szybciej dojdzie do siebie.No, z roznych aspiratorów tez uzywam takiego zwyklego do ust. Najlepiej dziala jak dla mnie.
Tez nienawidzę glutow. Mlody chyba bardziej od samych glutow to nienawidzi tylko samego ich wyciągania [emoji3]
Coś takiego plus lkarnityna i q10Mam nadzieje, ze coś wybiorą [emoji1374] cały czas słyszeliśmy , ze endometrioza jest przyczyna , później doszła tarczyca , a teraz to [emoji2358]Ja już ogarnelam przeszkody i teraz nasienie [emoji848] chyba nie może być za dobrze [emoji2957]ale jestem ciekawa jak podejdą do całej stymulacji , jakie leki i dawki konkretnie dostanę . Cóż - do 6go kwietnia czekamy. Teraz szykuje się na 2 tygodnie w Polsce i to mam w głowie [emoji3526] [emoji3590]Aaaaa propos tych suplementów dla facetów -co polecacie ? Ja sama zmontowałam Paczusiowi miks tabsow - witamin i minerałów , ale widać nie bardzo pomogły ...
Ja z Wawy, tylko z drugiego końca miasta dojeżdżam@Netiaskitchen daleko masz do invicta? Czy z Wawy jesteś?