reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No u mnie ta rozmowa to żaden przełom bo docent głównie potwierdzil co ja już miałam i tak w planach. Immunoglobuliny tak czy siak bym w Warszawie u L.wzięła..
Kluczowe jest uzyskać choć jeden i to zdrowy zarodek
A mówił Ci o dawcę tych immunoglobuliny?? Faktycznie 20-25?jest najbardziej skuteczne ???

@bazylia128 oglądam drugi odcinek Ruchomych piasków i taki sobie na razie. Czytałam na Filmwebie o czym to jest i popatrzyłam na komentarze. Lubię czytać komentarze - ludzie są zajebiści[emoji12].
Wklejam najlepszy [emoji23][emoji23][emoji23]
Screenshot_20200310-172042.jpeg

A mówił Ci o dawcę tych immunoglobuliny?? Faktycznie 20-25?jest najbardziej skuteczne ???
Standardowo 20gr wystarczy przy mojej wadze około 62kg wg niego
Ciekawe było bo mowil ze najlepiej wziąć na początku cyklu potem kilka dni przed standardowo i po 4 tygodniach a te dalsze wtedy można ominąć ale ja ta na początku cyklu pominę a wezmę jeśli do transferu dojdzie kilka dni przed i potem kolejne 2 wchodzą w grę

Oj nie głupie, ale mądry Polak po szkodzie
Aduśku nie zadręczaj się już[emoji8]. Masz rację, to nie jest głupie co napisałaś, ale postaraj się już więcej do tego nie wracać bo wyrządzasz sobie krzywdę. Zrobiłaś to, co uważałaś na tamten czas za słuszne i nie byłaś w stanie przewidzieć efektów swojej decyzji [emoji853].
Mam nadzieję że niedługo dla ciebie też wyjdzie słońce [emoji3590]
Ps robię gołąbki, wpadaj [emoji8]

reklama
Do góry