reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny..
Dziś 7dpt, w nocy zaczął boleć mnie brzuch. W piątek robię betę. Powiedzcie że to normalne.. bo ja już zaczynam świrować że znów się nie udało. To już trzeci transfer [emoji29] powiedzcie że którejś się udało z bolącym brzuchem [emoji29] nie mam już siły płakać nawet
Tak, bolał i udało się [emoji3]

reklama
Mój mąż pracuje na lotnisku i oni mają tam wszyscy poki co totalnie wyjebane. Pracownikow wysyłaja na urlopy zaległe, bo tak mało lotów.
Dziewczyny dziś lecimy do Polski i chyba włączył mi się delikatny strach ,jak wyglada sytuacja na lotniskach teraz . Któraś z Was latała w ostatnich dniach ? Mam tylko żel antybakteryjny w torebce

Jeszcze dodam, ze pracownicy sami sobie żele dezynfekujące rozcieńczają z wodą, bo im nie dostarczają nawet podstawowych środków.
Dziewczyny dziś lecimy do Polski i chyba włączył mi się delikatny strach ,jak wyglada sytuacja na lotniskach teraz . Któraś z Was latała w ostatnich dniach ? Mam tylko żel antybakteryjny w torebce

Dziewczyny poradzicie jakie badania zrobić ,żeby sprawdzić czy wszystko jest ok przed przystąpieniem do stymulacji . W Holandii zbadali podstawowe rzeczy progesteron , TSH itd . Chciałbym tez zrobić ta krzywa cukrowa .[emoji1374][emoji1374]Help
A w jakim dc jesteś?

@fredka84 ja bym posłuchała Paśnika. Co Ci szkodzi ten miesiąc? Najwyżej chwasty w ogrodzie będziesz oglądać wieczorem. To niewygodne wiem, ale gra jest przecież warta świeczki [emoji3] a przesuwać kilka miesięcy też nie ma sensu bo to strata czasu. Jeśli tak Ci napisał to znaczy ,że traktuje Cię bardzo poważnie. Doceniam to.[emoji3]

A jak będziesz chciała siedzieć w cieniu na ogrodzie to przyjedziesz do mnie i zamontuję Ci kozetkę w krzakach[emoji3] mam ich duuuuuuużo[emoji23][emoji23][emoji23]

Chyba się nie zgodzę kochana . Sytuacja staje się na tyle poważna , ze nikt nie będzie ryzykował . Zwłaszcza renomowane kliniki
Dlaczego mają zamknąć kliniki? Z czego będą się utrzymywać? Nie zamykają szkół, fabryk itd. osobiście w wyciąganiu kasy nie widzę różnicy pomiędzy mała a duża kliniką. W tzw renomowanych już za telefon każą sobie płacić. Nie piszę tego złośliwe, to tylko moje obserwacje.

reklama
Do góry