reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

To zrobię w piątek i zobs

To zrobię w piątek i zobaczymy.
Dziś zrobiłam progesteron bo tylko biorę te jedne tabletki teraz i chce sprawić czy jest w normie.
Mało tego na opakowaniu pisze doustnie a on kazał brać dopochwowo więc biorę 🤔
Daj zanc jaki ci wyjdzie prog. ja wlasnie zrobilam estriadol i popoludniu mam wyniki ;)

reklama
Dziewczyny poradzicie jakie badania zrobić ,żeby sprawdzić czy wszystko jest ok przed przystąpieniem do stymulacji . W Holandii zbadali podstawowe rzeczy progesteron , TSH itd . Chciałbym tez zrobić ta krzywa cukrowa .🙏🏼🙏🏼Help
Zrob koniecznie krzywa... Co do reszty to ja juz nie wiem co badalam a ten zespol antykardiolipinowy, wit b, homocysteine, tak TSH, teraz estriadol, Helikobakter pylori, wszystkie zakazne, wit B jak mi sie cos przypomni to dodam ;)

Dlaczego mają zamknąć kliniki? Z czego będą się utrzymywać? Nie zamykają szkół, fabryk itd. osobiście w wyciąganiu kasy nie widzę różnicy pomiędzy mała a duża kliniką. W tzw renomowanych już za telefon każą sobie płacić. Nie piszę tego złośliwe, to tylko moje obserwacje.
Jak nie zamykaja szkoly? To u mnie na wsi juz kilka zamknietych. Z tego co wiem to uniwerki nawet zamykaja ;(

reklama
Hej, w tym cyklu jestem stymulowana puregonem 300 j, czyli powinno wychodzić 6x 50 j, dzisiaj 6 zastrzyk ustawiłam na 75 żeby na pewno wszystko wykorzystać i wyrzucić fiolkę, bo podobno zawsze troszke jest więcej o jakieś 25 j, a mimo to po zastrzyku zostało jeszcze trochę. Czy jest możliwe że coś z penem jest nie tak?...
HEj jestesmy w tym samym dniu stymulacji. Co do pytania to szczerze ci powiem ze nie wiem bo pen powinien byc tak ustawiony ze wszystko aplikujesz. U mnie w penie nic nie zostaje, nawet kropelki tylko ja mam Bemfole ;)

Do góry