reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a w którym tyg można już usłyszeć bicie serduszka i sprawidizc czy płód dobrze się rozwija?
Serduszko pojawia się w okolicach 6+3 tc. Myślę że w tej sytuacji, zagrożenie tym wirusem, odpuść betę. Przyrost masz dobry. Jak chcesz to za dwa dni zrób sobie test ciążowy, zobaczysz czy kreska będzie ciemniejsza. Lekarz ma rację, zostań w domu, dbaj o siebie. W okolicach 9 dpt beta powinna być około 60 i u ciebie taka będzie:)

Dziewczyny a w którym tyg można już usłyszeć bicie serduszka i sprawidizc czy płód dobrze się rozwija?
Ja miałam wizytę serduszkową dość wcześnie, 6t1d,24dpt.i bylo ❤️A Kropuś malusieńki. Mówi się ze w okolicach bety 10 tys. Juz mozna liczyć na serduszko. U mnie bylo ok 20tys. Policz sobie może
Ile dni potrzebujesz z takim przyrostem jak masz teraz i dorzuć coś zapasu. Mam znajomą, która po in vitro miala wizytę serduszkową w podobnym terminie jakoś 25dpt i nie bylo jeszcze serduszka i taki stres przeżyła, a teraz a jak ma ciążę naturalną to się bala iść tak wcześnie i byla dopiero w 8tc

reklama
Ja miałam wizytę serduszkową dość wcześnie, 6t1d,24dpt.i bylo ❤A Kropuś malusieńki. Mówi się ze w okolicach bety 10 tys. Juz mozna liczyć na serduszko. U mnie bylo ok 20tys. Policz sobie może
Ile dni potrzebujesz z takim przyrostem jak masz teraz i dorzuć coś zapasu. Mam znajomą, która po in vitro miala wizytę serduszkową w podobnym terminie jakoś 25dpt i nie bylo jeszcze serduszka i taki stres przeżyła, a teraz a jak ma ciążę naturalną to się bala iść tak wcześnie i byla dopiero w 8tc
A ta ciąża z i vitro dobrze się zakończyła ?
Najpierw muszę rozeznać się jak się to liczy moja droga, ja początkująca w tych sprawach jestem 😊

Do góry