Aaaanna
Fanka BB :)
No chyba masz rację to istny CUD w tych czasach zarazy
Toz to CUD !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toz to CUD !
Oby było tak jak piszesz, może w cieplejszych miesiącach to ***** trochę odpuści.Tak naprawdę najgorsze będą teraz 2-3 miesiące w lecie zachorowań będzie mniej ale wirus nigdy już nie zniknie będzie już w populacji zawsze. Musimy wierzyć w to że w końcu uda się znaleźć leczenie albo szczepienie. A teraz robimy wszystko żeby nie wszyscy naraz to przechorowali.
Oby było tak jak piszesz, może w cieplejszych miesiącach to ***** trochę odpuści.
Oglądałam w weekend ten film co Aduś polecała - Epidemia strachu. Taki na czasie teraz i bardzo przerażający. Jak to obejrzałam to się cieszyłam że ten nasz wirus nie jest aż tak bardzo groźny... Obejrzyjcie sobieNo ja słyszałam, że to dziadostwo zaczyna wymierać w temp. Powyżej 45 stopni więc nawet latem będzie problem się tego pozbyć.. u nas w aptece na wsi wczoraj w środku 5, ludzi i minimalna odległość 1m, reszta w kolejce na dworzu. A w miastach jak tylko mają okienka do nocnej obsługi to nikogo do środka nie wpuszczają. W samoobsługowym wszędzie linki powieszone i taka ławka postawiona i Cię obsługują przy tej ławce i Ci wszystko noszą i tylko 1 osoba może być w środku. Normalnie szok, że Polacy potrafią się podporządkować.
Ale ładna kreseczka, gratulacjeJadę zaraz zrobić bete ale wydaje się że to wczoraj to nie była jednak jakaś pomyłka popsuty test czy cokolwiek innego ten jest teraz z ranaZobacz załącznik 1092597
Ja się nie nadaję na takie filmy... Mi rzeczywistość wystarcza. Zresztą horrorów też nie oglądam...Oglądałam w weekend ten film co Aduś polecała - Epidemia strachu. Taki na czasie teraz i bardzo przerażający. Jak to obejrzałam to się cieszyłam że ten nasz wirus nie jest aż tak bardzo groźny... Obejrzyjcie sobie
Ja się nie nadaję na takie filmy... Mi rzeczywistość wystarcza. Zresztą horrorów też nie oglądam...