reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny siedziałam cicho cały dzień, bo działo się... jej czuje się jakbym tylko ja wam zdawała takie smętne info( @Smętna30 odrazu pomyślałam o Tobie bo masz taki nick[emoji1787]) ale jest lipa! Totalna!
Ja dziś byłam rano w instytucie wszystko zamknąć, zabrać gotówkę, karty, wyslac smsy jeszcze raz do klientek...
Wzięłam metro, pustka, panika... poszłam do sklepu tylko po pomarancze na sok, kolejka, limitowane wejście. Poszłam do drugiego, tak samo, tyle ze mniej...
kupiłam co trzeba, ale nawet karmy dla kota brak, no cóż na czas epidemi będzie jeść inna... będzie strajk, ale trudno!
Dziś wyszły nowe restrykcje we Francji, przemawiał prezydent i przed chwila dostałam smsa od rzadu, ze od jutra od 12h wyjścia tylko do sklepu raz dziennie, do pracy za poświadczeniem ze nie możesz tego robić w domu, to już nie żarty...
I ostatnie info... nie odzywałam się cały dzień, poniewaz moja teściowa tydz temu pojechała busem do Polski z Francjii, teściu już był w Pl. Po 5 dniach dostała gorączki, kaszlu, okazało się, ze jechała z nią jakaś pania która mogła mieć kontakt z wirusem [emoji29]. Oczywiście już powiadomilismy przewoźników. Teściowa miała gorączkę od soboty, dziś dostał teściu 39 . Dzwonili wczoraj na numery podane w Pl i kazali im obserwować, po czym dziś lekarze dzwonili, pytali o objawy... i przyjechali po nich ze szpitala zakaźnego i zabrali oboje [emoji26]. Za dwa dni będziemy mieć wyniki testów, nie chce siać paniki, ale chyba nie potrafię nie siać. Mam nadzieje ze to grypa i ze tak wam napisze za dwa dni. Dziewczyny moje kochane, uważajcie na siebie! To już nie żarty. Jeśli może to dotknąć kogoś bliskiego, to realizujemy inaczej [emoji53]
Oby przeszli to gładko. Wiem, dziwne czasy idą...

Oglądałam w weekend ten film co Aduś polecała - Epidemia strachu. Taki na czasie teraz i bardzo przerażający. Jak to obejrzałam to się cieszyłam że ten nasz wirus nie jest aż tak bardzo groźny... Obejrzyjcie sobie
Ja sie boje na to patrzeć;( serio..
Właśnie dzwonił do mnie Marek. Wczoraj juz sie meldował w hotelu. Jest tak mało ludzi,ze z 2 hoteli zrobili jeden. Stołówka nieczynna, dostaje lunchboxy. W Szczecinie pustki. To akurat dobrze. Ale wiem,ze nie wszyscy sie stosują do zaleceń.

Ja się nie nadaję na takie filmy... Mi rzeczywistość wystarcza. Zresztą horrorów też nie oglądam...
To nie jest horror [emoji6]. Napisałam że jest przerażający bo w tym filmie rozprzestrzenia się wirus ale bardzo śmiertelny i sobie nie mogą z nim poradzić, kupa ludzi umiera, panuje chaos, zamieszki itp.
Ale spoko Necia, na co ci dodatkowe stresy [emoji8]

reklama
Ja jako nastolatka pochłaniałam horrory. Jakieś 7 lat temu mąż mnie do kina wyciągnął na horror i ne było źle, ale po pierwszej części "To" w kinie podziękowałam, i mówiłam że na drugą część sam może jechać. A od stymulacji już w ogóle mi się w głowie poprzestawiało i jak tylko skacze po kanałach i trafię na horror to aż mnie wzdryga [emoji1745][emoji134]
Ja "To" obejrzałam jako dziecko i długo miałam mega traumę z tym klaunem.

Do góry