reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki jutro jade do kliniki na test UMA i spotkam się z moja panią doktor poproszę żeby zbadali progesteron i zapytam jaka grubość endometrium. Ostatnio było 10 mm wiec już ładne i boje się czy teraz nie będzie przerośnięte. Transfer jest wyznaczony na 19 dc czyli chyba dobrze bo cykle mam 28 dniowe, podanie blastki 5 dniowej oczywiście ❤️❤️ Mam straszny stres, na szczęście mąż ze nna jedzie do Gdanska bo nie wiem czy w tych nerwach nie spowodowałaby jakiejs stłuczki 🧐🧐 trochę obawiam się jak mnie przyjmą lekarze czy nie będą wkurzeni ze ktoś jednak przyjechał na transfer czy zależy im w tym czasie na pacjentach ... głupie rozmyślania ale jednak dla mnie podejście personelu zawsze jest ważne bo ja jestem panikara ale jeśli chodzi o punkcję to wszystkie pielęgniarki tego dnia były jak anioły i wspominam super ❤️✊

reklama
Do góry