reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie jeszcze nie wiem, bo mi tylko powiedział ze ma dla mnie niespodziankę, już myślałam jakiś Louis Vuitton wyjdzie z szafy 😜 a on mi mówi ze to Simsy z full opcjami 😍😍😍 najpierw muszę wyruszyć po zakupy, a później przyjemności 😁
Ja miałam stara wersje, wiec co by tam nie było jestem Happy 😁😁😁
dla mnie najwazniejszy dodatek byl ze zwierzakami dlugo na to czekalam ) i oczywiscie stworzylam rodzzinke ale treaz musze ja zmodyfikowac o Tolke ❤ chyba porobie wszystko od nowa ;) Fajny ten twoj maz. Ja jak zliczylam wszystkie dodoatki to wyszlo okolo 3 000 :o ale to byly takie co miesieczne zaakupy wiec tego nie odczulismy... Teraz mam nowy dodatek mieszkanie kompaktowe czy cos takiego ale nie podoba mi sie ;(

reklama
Masz racje, klientce tez bym nie poleciła, bo wiadomo jakie potrafią być pretensjonalne czasami i mimo ze to nie będzie wina żelu, to nałoży coś innego i zwali na żel, wiec moje po mocnych zabiegach podpisują nawet zalecenia jakie dostają, ale juz koleżance bym poleciła, bo wiemy przecież, ze na pewno nie zrobi sobie tym krzywdy [emoji846][emoji6] a @Liliana87 jest przecież nasza [emoji846][emoji8]
Oczywiście ;) każda dobra rada na wagę złota;)

Ja Ci odradzam te plastry, @Artemida90 moze ma mniej wrażliwa skore i wszystko na szczęście jest ok, ale skoro już raz miałaś podrażnione po plastrach i to woskiem u kosmetyczki, to nie rób nimi...
Mam wrażliwą, szczególnie w okolicach ust. Krem do depilacji używam sensitiv. I teraz jak hormony szaleją to właśnie w tych okolicach wysypana[emoji85]

reklama
Do góry