Tasza
Fanka BB :)
Cmokam[emoji9][emoji9][emoji9]Na hu... mi te picie, siedzę i ryczę, upilam się na smutni [emoji22]. Do kutra vdziexsynki [emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cmokam[emoji9][emoji9][emoji9]Na hu... mi te picie, siedzę i ryczę, upilam się na smutni [emoji22]. Do kutra vdziexsynki [emoji22]
Ja przeciez pisalam ze ukradlam ze sklepu kilka rekawiczek tcyh do warzywNie, no mówiła że w kryzysie podrożało[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale jak to kara za brak rękawiczek? A sklep rękawiczki daje?
Ja przeciez pisalam ze ukradlam ze sklepu kilka rekawiczek tcyh do warzyww sklepie to widzieli sie do mnie ucmiechali i nie zostalam ukarana
![]()
U nas w jednym sklepie wiszą, ale musisz wejść do sklepu, zeby je ubrać, więc kontrolerzy mówili klientom że powinni w swoich przychodzić i ewentualnie te sklepowe założyć na swoje. Więc powinno się przychodzić w swoich. Te gumowe można wyprać albo w domu wyszorować w myślę więc są wielokrotnego użytku. My na szczęście te gumowe zawsze na kartony kupowałyśmy (a bo to do obierania ziemniaków albo pielenia ogródka) z mamą więc mamy zapas. Więc zalecam nosić swoje żeby się nikt nie dopieprzył.
Co za czasy... Aż niemożliwe...
Mega że kropek okazał się KropkąDziekujeNaszym marzeniem od zawsze byla corka - jakos tak innaczej niz wszyscy
to sa tylko badania a ja mam za soba dluuuuga historie ;( Jesli mielibysmy chlopczyka to tez bylby najbardziej ukochanym dzieckiem na swiecie. Ja wiecej dzieci nie bede miala, jesli uda nam sie jakims cudem to jedno
![]()
Oj nieraz i tak jest, kto jak nie ja to zna... jutro będzie lepiejNa hu... mi te picie, siedzę i ryczę, upilam się na smutni [emoji22]. Do kutra vdziexsynki [emoji22]
Podziwiam Ciebie i cieszę się, ze jestes taka mocna i fajna, pozytywna mimo wszystkoSkarbnica wiedzy to nasze forum
Widocznie tak musiało być
I tak jak piszesz determinacja jest ogromna
Dziękuje ,wracam![]()