• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej beta zrobiona 17dpt 142.3 więc rośnie ostsnio było 59,2. Na usg widać coś maleńkiego, ale muszę czekać na konsultacje z dr żeby powiedział mi co i jak. I o co chodzi.
Ogólnie to ja już nie wiem czy ja mam się cieszyć czy nie? Chyba jakaś mała ta beta.... [emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525]Co wy na to???
Wg mnie troche za nisko jest. To byla blastka?

Hej beta zrobiona 17dpt 142.3 więc rośnie ostsnio było 59,2. Na usg widać coś maleńkiego, ale muszę czekać na konsultacje z dr żeby powiedział mi co i jak. I o co chodzi.
Ogólnie to ja już nie wiem czy ja mam się cieszyć czy nie? Chyba jakaś mała ta beta.... ☹️☹️☹️☹️Co wy na to???
Eh, jak dla mnie to niestety nie wygląda to dobrze. Zobaczymy co powie Niedbała...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry