reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie dziś Niedbały nie będzie właśnie do mnie dzwonili i przepisali do Palaszewskiego. A ja specjalnie ostatnio do niego nie chodziłam... Bo mi się nie podobały ostatnie wizyty.. Jestem załamana... To co to ku... a może być jak nie ciąża???
Puste jajo, albo jakaś biochemiczna. W 17 dpt beta pwowinna być zdecydowanie wyższa, tak minimum około 1000. Przykro mi ale nie widzę tego dobrze.

Wzięłam urlop na żądanie idę leżeć, albo może spać, na pewno ryczeć... [emoji22][emoji22][emoji22][emoji24][emoji24]
Dla mnie też jest bardzo źle i ja nie widzę tu już nadzieji, przepraszam że tak prosto z mostu ale nie chcę żebyś się na darmo łudziła [emoji853]. Przykro mi bardzo, trzymaj się [emoji3590]

Ja przez miesiac musialam odstawic wszytskie suple i witaminy. Nie jadlam prawie nic, bo zlapalam pasozyta i mialam ostre biegunki (po 10-15 razy dziennie przez ten miesiac), stracilam prawie 3kg.i to wszytsko w II trymestrze. A mimo to, wyniki nie byly najgorsze, corcis rosla bez problemu. Gin uswiadomila mi, ze naprawde dziecko czerpie sobie wszytsko csego potrzebuje i moje wyniki musialyby byc naprawde mega zle, zeby to mialo jakis wplyw. I ze jasne, jesli sie chce mozna sie suolementowac, co z reszta robie, ale ze wystarczy zdrowo jesc i tez bedzie ok.
A to i moj lekarz wychodzi z zalozenia ze zdrowe jedzenie wystarczy. :) ale ze nie jem za czesto ryb to zakupie ten prenatal duo. @Liliana87 czy bierzesz mimo tych supli jeszcze dodatkowo kwas foliowy? Bo tu jux widze jest metylowany. Czyli ten dla nas.

A to i moj lekarz wychodzi z zalozenia ze zdrowe jedzenie wystarczy. :) ale ze nie jem za czesto ryb to zakupie ten prenatal duo. @Liliana87 czy bierzesz mimo tych supli jeszcze dodatkowo kwas foliowy? Bo tu jux widze jest metylowany. Czyli ten dla nas.
Nie. Tylko prenatal i wit.D 2000.
Jak sie wybiorę do apteki to dołożę sobie magnez.

Ja już po wizycie😊U Maleństwa wszystko dobrze❤️❤️❤️rośnie, rusza się 😍, serduszko bije. Ma juz prawie 4cm😊
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever😊
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci😊Poznajcie Dziecię 😍To już ewidentnie nie jest Kropek😍

Załączniki

• IMG_20200409_103722.jpg
    IMG_20200409_103722.jpg
    892,2 KB · Wyświetleń: 98
Ja już po wizycie😊U Maleństwa wszystko dobrze❤❤❤rośnie, rusza się 😍, serduszko bije. Ma juz prawie 4cm😊
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever😊
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci😊Poznajcie Dziecię 😍To już ewidentnie nie jest Kropek😍
No pięknie 🥰

Ja już po wizycie[emoji4]U Maleństwa wszystko dobrze[emoji3590][emoji3590][emoji3590]rośnie, rusza się [emoji7], serduszko bije. Ma juz prawie 4cm[emoji4]
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever[emoji4]
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci[emoji4]Poznajcie Dziecię [emoji7]To już ewidentnie nie jest Kropek[emoji7]
Cudownie [emoji173] gratuluję pięknego dziecia [emoji7][emoji173]

Ja już po wizycie😊U Maleństwa wszystko dobrze❤️❤️❤️rośnie, rusza się 😍, serduszko bije. Ma juz prawie 4cm😊
CUDOWNIE !!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Ja już po wizycie[emoji4]U Maleństwa wszystko dobrze[emoji3590][emoji3590][emoji3590]rośnie, rusza się [emoji7], serduszko bije. Ma juz prawie 4cm[emoji4]
Na kolejną wizytę w maju mam odpuścić morfologie i mocz, żeby nie chodzić po laboratoriach, skoro wyniki mam przyzwoite. Z usg wyszło mi 10t4d,chciaz z terminu transferu i wieku zarodka powinno być o niecały tydzień wczesniej. Ale whatever[emoji4]
Teraz po świętach Nifty, a pod koniec kwietnia Pappa i jak będzie dobrze to może odważę sie powiedzieć babci[emoji4]Poznajcie Dziecię [emoji7]To już ewidentnie nie jest Kropek[emoji7]
Gratulacje to nie kropek to kuleczka [emoji3][emoji3] . Super że wszystko ok. To najbardziej kojący widok jaki można zobaczyć.

Do góry