reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Eee tam, tylko pozazdrościć, jeszcze się nacieszysz swoim brzuszkiem, a na wizycie na pewno będzie dobrze [emoji846]
ja 22TC i nie da się ukryć, nawet w ub tygodniu poszłam zrobić zakupy i stałam chyba 10 w kolejce przed sklepem i Pan który był pierwszy zapytał czy jestem w ciąży, powiedziałam że tak i powiedział żebym weszła pierwsza [emoji3059] to było miłe.
Ja codziennie śmieje się do siebie i do lustra do mojego kochanego brzuszka i Maleństwa w nim. Tak czekałam na tę chwilę i cieszę się każdym dniem tak, że aż trudno to opisać [emoji3531]
No, to jest duża różnica bo 7 tygodni;) fajne uczucie prawda? Jak ktoś obcy zauwazy;) Ja czekam az brzusio wyjdzie i to tak bardziej wtedy do mnie dotrze ;) bo czasami po calym dniu(przed ciaza) i bez braku załatwienia się mialam większy brzuchol. Śmiałam się wtedy,ze mam ciaze spożywcza;)

A do mnie dziś przyszły gałeczki😀😀😀
I są śliczne 😀😀😀 ładniejsze niż na zdjeciach w necie 😀mała rzecz, a jak cieszy.

Załączniki

• IMG_20200415_123517.jpg
    IMG_20200415_123517.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 93
  • IMG_20200411_125003.jpg
    IMG_20200411_125003.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 93
Weź nie ściemniaj, że w ciąży jesteś 🙄
Wy razem z @sandra777.12 pewnie poduszkę pod ciuchy wsadzacie 😬🤪
Już chciałam odpisać @Liliana87 ale kurczę Ty moja droga to sobie grabisz 😂😂😂

Nooo Sylwia powiem Ci, że ja tam nic nie widzę 😂
A co do mojej „poduszki” to właśnie się odezwała 😎 (wie, że o niej pisze🤓). Mi brzuszek wystrzelił 2 tyg temu. Jak ubrałam się „po ludzku” na święta, to mój mąż aż zrobił wielkie oczy 😂

Załączniki

• 26976610-9178-4F40-AEC7-01AA6B999A47.jpeg
    26976610-9178-4F40-AEC7-01AA6B999A47.jpeg
    645,9 KB · Wyświetleń: 131
Eee tam, tylko pozazdrościć, jeszcze się nacieszysz swoim brzuszkiem, a na wizycie na pewno będzie dobrze 🙂
ja 22TC i nie da się ukryć, nawet w ub tygodniu poszłam zrobić zakupy i stałam chyba 10 w kolejce przed sklepem i Pan który był pierwszy zapytał czy jestem w ciąży, powiedziałam że tak i powiedział żebym weszła pierwsza 🥰 to było miłe.
Ja codziennie śmieje się do siebie i do lustra do mojego kochanego brzuszka i Maleństwa w nim. Tak czekałam na tę chwilę i cieszę się każdym dniem tak, że aż trudno to opisać ♥️
Kurczy myślałam, że tylko ja się śmieje do lustra 😂😂 i za każdym razem jak je mijam to spojrzę 🤓
Mnie to jeszcze nikt nie puścił.. jak nosze cały czas kurtkę zimową to nie ma się co dziwić 🤷🏼‍♀️

Już chciałam odpisać @Liliana87 ale kurczę Ty moja droga to sobie grabisz [emoji23][emoji23][emoji23]

Nooo Sylwia powiem Ci, że ja tam nic nie widzę [emoji23]
A co do mojej „poduszki” to właśnie się odezwała [emoji41] (wie, że o niej pisze[emoji851]). Mi brzuszek wystrzelił 2 tyg temu. Jak ubrałam się „po ludzku” na święta, to mój mąż aż zrobił wielkie oczy [emoji23]
Piękny masz ten brzusio [emoji7][emoji7][emoji7] sukienka tez spoczko [emoji16]

reklama
Już chciałam odpisać @Liliana87 ale kurczę Ty moja droga to sobie grabisz [emoji23][emoji23][emoji23]

Nooo Sylwia powiem Ci, że ja tam nic nie widzę [emoji23]
A co do mojej „poduszki” to właśnie się odezwała [emoji41] (wie, że o niej pisze[emoji851]). Mi brzuszek wystrzelił 2 tyg temu. Jak ubrałam się „po ludzku” na święta, to mój mąż aż zrobił wielkie oczy [emoji23]

Wystrzelil?
Toz to malenstwo... Jak Wy to robicie?
Ja sie juz powoli zaczynam kulac, a nie chodzic...
IMG_20200415_172238.jpeg

Do góry