Ale codzień patrzysz na swój piękny brzusio, to lepsze niż podróżeNo to po takich fotach mogę śmiało napisać: W du..Pie bylam gów....No widzialam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ale pięknie [emoji173][emoji7][emoji7]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale codzień patrzysz na swój piękny brzusio, to lepsze niż podróżeNo to po takich fotach mogę śmiało napisać: W du..Pie bylam gów....No widzialam [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ale pięknie [emoji173][emoji7][emoji7]
Wiesz, on niby się uczył hiszpańskiego w szkole, wiec tak chciał błysnąćPod Barcelona [emoji16]
Hehe wszyscy ucza sie poprosic o piwo w kazdym kraju zawsze [emoji23] To bardzo praktyczny zwrot [emoji12]
A maz ñadnie probowal wybrnac, choc comprende uzywa sie bardziej w ameryce pld, ale tu tez perfekcyjnie kazdy to zrozumie [emoji4] Moglas mu dupe ratowac a nie szydzic [emoji12][emoji12]
Jak to mówi moj tata, zgrabna babkaYyy 66kg przy 164cm na starcie to raczej do szczypiorkow mnie niestety nie kwalifikuje [emoji24][emoji24][emoji24][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja ogolnie za francuskim nie przepadam, ale kilka lat blisko wspolpracowalam z jedna Francuzka i uwielbialam jak mowila cos w stylu: "oh merde", za kazdym razem bawilo mnie to do lez. Wiem, co to znaczy, bo po hiszpansku jest "mierda", ale sposob wymawiania tego zawsze mnie rozwalal [emoji16][emoji16]Wiesz, on niby się uczył hiszpańskiego w szkole, wiec tak chciał błysnąć [emoji23][emoji23][emoji23] nie chciałam mu tego psuć, do dziś z tego śmiejemy i jak jesteśmy na zakupach i trzeba reklamówkę to mówimy una bolsa? [emoji23][emoji23][emoji23]
Taaa dbam o linie - zeby byla gruba i wyrazna [emoji16][emoji23][emoji16][emoji24][emoji12]Jak to mówi moj tata, zgrabna babka [emoji16]
Jestem w 23 tc więc już ma prawoFaktycznie już u Ciebie widaćale super!
@Liliana87 Twoj brzusio pięknyi jeszcze nam Twój kropek pokaże
najważniejsze się wszystko dobrze, wiesz ze Ci bardzo kibicowałam od początku
![]()
Zobaczysz, będziesz podróżować ze swoim Skarbem [emoji8]Ale codzień patrzysz na swój piękny brzusio, to lepsze niż podróże [emoji8]
Myśle ze te dwa języki maja cos trochę wspólnego, dołączając angielski(z którego ja jestem du...) idzie się dogadaćJa ogolnie za francuskim nie przepadam, ale kilka lat blisko wspolpracowalam z jedna Francuzka i uwielbialam jak mowila cos w stylu: "oh merde", za kazdym razem bawilo mnie to do lez. Wiem, co to znaczy, bo po hiszpansku jest "mierda", ale sposob wymawiania tego zawsze mnie rozwalal [emoji16][emoji16]
Malutki masz brzusio jak na 23tcJestem w 23 tc więc już ma prawo![]()
Tu w Katalonii duzo osob mowi po francusku, albo przynajmniej rozumie.Myśle ze te dwa języki maja cos trochę wspólnego, dołączając angielski(z którego ja jestem du...) idzie się dogadać [emoji23][emoji23][emoji23]
Aaa jak wtedy w hotelu zeszłam i się produkowalam po hiszpańsku, chyba mimowolnie włączałam francuski, pan na mnie popatrzył i zapytał czy mówię po francusku [emoji23] lub angielsku [emoji23]? Wszystkie poty odeszły jak ręka odjął [emoji23]