reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Pięknie masz 😍 , już się pewnie nir możesz doczekać kiedy się wprowadzicie.
A tak apropo to nasza @Lola83 miala się wprowadzać teraz, już po? 🙃
U nas na razie jeszcze trochę musimy poczekać, bo przez wirusa nie bylo wszystkich odbiorów 😕Mam nadzieję, że do czerwca się uda. Tak, już nie mogę się doczekać 😊😊😊😊

reklama
Tu w Katalonii duzo osob mowi po francusku, albo przynajmniej rozumie.
Ja sie jakos nigdy nie moglam przekonac i nie wzielam sie za nauke. Majac hiszp, ang i niem brakuje mi tylko francuskiego i dogadalabym sie na calym swiecie, ale coz [emoji23]
Bo to Ty jestes mega jak tyle języków znasz, francuski jak hiszpański- śpiewaj końcówki i ą i ę i będzie git 😁😁😁

Mój mąż powiedział ostatnio, ze i tak nadal go kręcę 😂 wiec ten tłuszczyk mój mu nie przeszkadza, nie wiem na ile mój brzuch to ciaza a na ile tłuszcz gromadzony w części brzusznej przez Io.....
Najważniejsze ze najważniejszemu się podoba! Wy w ciąży a ja po kwarantannie mam już 2kg plus 😒
Jesteście piękne wszystkie!
@Dakita30 @nieagatka @Liliana87 @sandra777.12 @Artemida90 @goffa13 @Netiaskitchen jejku mam nadzieje ze niko nie pominąłam 🙈

reklama
@fredka84 moja priv Cię tak powalił ze nic nie piszesz? 😂😂😂
@bazylia128 a Ty nic moich pięknych zdjęć nie skomentujesz nawet? 😒😜
@Lola83 @Czarna1985 co u Was? 😁
@klaudiaanita jak się trzymasz?😘
@Ananasowa93 i @Wiórka co u Was, jak dajecie radę? 🙂
No iiii @Murawa Ty gdzie się zaszylas? 😁
No i @Waleczna36 jakoś cichutko, a miala chyba być wizyta jakoś na dniach. Chodzi mi po głowie ze mialo być w czwartek, a to jutro
Edit: doczytałam w postach i już wiem 😭😭😭
Zły dzień dziś, bo dziś też moja znajoma miała usg, miało być ❤️, a okazało się ze w pecherzyku brak zarodka...

Ostatnia edycja:
Do góry