reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, czuję się zobowiązana wobec Was bo dużo mnie wspieraliście i pomagaliście w trudnych chwilach.
Widziałam że wspominaliście mnie w postach...
Napisze krótko, bo nie mam siły...
Zaczelam plamic, zemdlałam w domu z okropnego bolu, zabrało mnie pogotowie... Poronienie.
Miałam zabieg i jestem już w domu. To co czuje jest nie do opisania, łzy gonią łzy tak wyglądają moje dni.
Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich.
Przykro mi niesamowicie, dużo siły[emoji173]

reklama
Jeśli miałabym się starać to zdecydowanie to będzie ostatni raz i najwcześniej mogę chyba po dwóch miesiącach jak dobre cykle bede miała. Za 4 tyg wynik histopatologiczny i kontrola zobaczymy. Póki co jestem na zwolnieniu miesiąc i na Narazie nie planuje wracać.
Masz w planach sprawdzić immunologię? Jeśli nie poronię do 28kwietnia, to mogę odstąpić Ci wizytę u Paśnika. 30 kwiecień 12.40 jeśli będziesz chciała.

A kiedy badana się to immunologii i jak długo się czeka za wynikami ?

Nie pisz tutaj takich przykrych rzeczy bo serce mi się podwoje kroi [emoji26]
Trxynsm kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110]
Masz w planach sprawdzić immunologię? Jeśli nie poronię do 28kwietnia, to mogę odstąpić Ci wizytę u Paśnika. 30 kwiecień 12.40 jeśli będziesz chciała.

Cześć dziewczyny, czuję się zobowiązana wobec Was bo dużo mnie wspieraliście i pomagaliście w trudnych chwilach.
Zaczelam plamic, zemdlałam w domu z okropnego bolu, zabrało mnie pogotowie... Poronienie.
Miałam zabieg i jestem już w domu. To co czuje jest nie do opisania, łzy gonią łzy tak wyglądają moje dni.
Ehh co za miesiąc.. 😥
Wiem co czujesz 💔
Życzę Ci dużo siły ✊
Podniesiesz się z tego i wrócisz silniejsza!
Czekamy tu na Ciebie 🙂
Nie poddawaj się!i walcz dalej bo warto 🤱
Przytulam Cię bardzo mocno ❤
😘😘😘

A kiedy badana się to immunologii i jak długo się czeka za wynikami ?

Nie pisz tutaj takich przykrych rzeczy bo serce mi się podwoje kroi [emoji26]
Trxynsm kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110]
Tasza raczej nie chciała ci zrobić przykrości, tylko bierze pod uwagę wszystko co może się niestety wydarzyć we wczesnej ciąży [emoji31]. Smutne to wszystko [emoji22]
Tak czy siak jeszcze raz życzę ci duuuużo siły, bo szkoda by było abyś się poddała [emoji3590]. Przytulam, daj sobie czas i walcz dalej WALECZNA [emoji3590]. Twój nick coś chyba znaczy [emoji8][emoji8][emoji8]

Wiem ze nie chciała, wcale tego tak nie odebrałam.
Tylko teraz jeszcze bardziej pragnę i każdej z Was życzę donoszonej ciąży, to co wydarzyło się u mnie jest nie do opisania i ciężko jest myśleć że kogoś mogło by to spotkać, tym bardziej że razem tu jesteśmy i się wspiermay [emoji8]
Każde wasze wsparcie dodaje mi sił i w głębi serca prosi o walkę ale myślę że na wszystko pruzkdzie czas. Teraz muszę się wzmocnić i zacząć normalnie funkcjonować, bo póki co to raz ze nie jem a dwa nie mam siły na nic, leżę i czekam aż wejdzie taki punkt zwrotny u mnie wtedy wstanę i będę robiła kroki na przód.

Wiem ze nie chciała, wcale tego tak nie odebrałam.
Tylko teraz jeszcze bardziej pragnę i każdej z Was życzę donoszonej ciąży, to co wydarzyło się u mnie jest nie do opisania i ciężko jest myśleć że kogoś mogło by to spotkać, tym bardziej że razem tu jesteśmy i się wspiermay [emoji8]
Każde wasze wsparcie dodaje mi sił i w głębi serca prosi o walkę ale myślę że na wszystko pruzkdzie czas. Teraz muszę się wzmocnić i zacząć normalnie funkcjonować, bo póki co to raz ze nie jem a dwa nie mam siły na nic, leżę i czekam aż wejdzie taki punkt zwrotny u mnie wtedy wstanę i będę robiła kroki na przód.

Ja tylko mogę się domyślać przez co teraz przechodzisz [emoji22][emoji22][emoji22]. Pewnie też bym chciała tak jak Ty, przebyć taką małą ( albo dużą [emoji853]) żałobę. Wypłacz się w spokoju, odreaguj tak jak tobie to pasuje, ale obiecaj że się nie poddasz[emoji3590]. Za jakiś czas będzie lepiej, zobaczysz [emoji3590]

Jeśli miałabym się starać to zdecydowanie to będzie ostatni raz i najwcześniej mogę chyba po dwóch miesiącach jak dobre cykle bede miała. Za 4 tyg wynik histopatologiczny i kontrola zobaczymy. Póki co jestem na zwolnieniu miesiąc i na Narazie nie planuje wracać.
Bardzo mi przykro .. jest to straszne co przezywasz ;(
Odpocznij i jak nabierzesz sił to wracaj ! 😘
Dużo zdrówka 😊

reklama
😭😭😭
Przytulam

Do góry