reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry Dziewczyny☕☕☕
@Waleczna36 ogromnie, ogromnie mi przykro😭😭😭Mocno przytulam i wierzę, że dla Ciebie jeszcze zaświeci słoneczko 💓💓💓
WRACAJ do Nas, jak tylko będziesz gotowa✊✊✊😘😘😘
@Netiaskitchen, dziękować za zarazki😜😜😜🤰🤰🤰łapię! A Maksio jaki przystojniacha😍😍😍
@Liliana87 przykro mi, że musieliście z Małżem się rozstać 🙄trudne to, ale wierzę, że wytrwacie💓💓💓i ten czas rozłąki minie Wam szybko i znowu będziecie mogli się sobą cieszyć 🤗🤗🤗
Ja przyznaje, że nie ogarniam ostatnio nic. Pracuje po 12-13h, chcę jak najszybciej nadrobić zaległe szkolenia(nie lubię "nie wiedzieć" 🙂) i wracając z pracy padam na pysk🙄Teraz za to mam parę dni wolnego, więc dzisiaj umawiam się do endo, sprzątam w domku i gotuję dobry obiad dla Małża🙂Muszę się odwdzięczyć, bo pierwszy raz to ja zapomniałam o naszej rocznicy ślubu🙈🙈🙈Moj Mąż mnie zaskoczył, że aż mi serce stopniało☺️☺️☺️Planuje też pomału ogarnąć balkon, tylko nie wiem czy kwiatki już kupować? 🤔🤔🤔Boję się przymrozków... @fredka84 ,jak myślisz?

reklama

Załączniki

• Screenshot_20200417-074504_Gallery.jpg
    Screenshot_20200417-074504_Gallery.jpg
    209,7 KB · Wyświetleń: 64
  • 20200116_153905.jpg
    20200116_153905.jpg
    159 KB · Wyświetleń: 65
@bazylia128 kochana napisz do @Aduś16 ona jest najbardziej obcykana w badaniach do Pasnika. Mi bardzo duzo pomogla bo po pierwszej wizycie juz dostałam zalecenia i moge dzialac. Ona ci napisze jakie najlepiej zrobic. Pamietam tez ze mialam zrobic cytokiny ale nie wyrobilam się. Pasnik i tak byl zadowolony z tego co zrobilam bo szybko diagnozę postawil😉

A kiedy badana się to immunologii i jak długo się czeka za wynikami ?

Nie pisz tutaj takich przykrych rzeczy bo serce mi się podwoje kroi [emoji26]
Trxynsm kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110]
Życie jest tylko życiem i wszystko jest możliwe. Po prostu jak wszystko będzie ok, to zakładam że już się utrzyma, takie ryzyko.

Badania różnie. Od 2 do 4tyg z reguły.

@bazylia128 kochana napisz do @Aduś16 ona jest najbardziej obcykana w badaniach do Pasnika. Mi bardzo duzo pomogla bo po pierwszej wizycie juz dostałam zalecenia i moge dzialac. Ona ci napisze jakie najlepiej zrobic. Pamietam tez ze mialam zrobic cytokiny ale nie wyrobilam się. Pasnik i tak byl zadowolony z tego co zrobilam bo szybko diagnozę postawil[emoji6]

A przypomnisz co ci zalecił? Jakie leczenie? Nie mogę sobie przypomnieć [emoji848]

Dzień dobry Dziewczyny[emoji477][emoji477][emoji477]
@Waleczna36 ogromnie, ogromnie mi przykro[emoji24][emoji24][emoji24]Mocno przytulam i wierzę, że dla Ciebie jeszcze zaświeci słoneczko [emoji176][emoji176][emoji176]
WRACAJ do Nas, jak tylko będziesz gotowa[emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]
@Netiaskitchen, dziękować za zarazki[emoji12][emoji12][emoji12][emoji1768][emoji1768][emoji1768]łapię! A Maksio jaki przystojniacha[emoji7][emoji7][emoji7]
@Liliana87 przykro mi, że musieliście z Małżem się rozstać [emoji849]trudne to, ale wierzę, że wytrwacie[emoji176][emoji176][emoji176]i ten czas rozłąki minie Wam szybko i znowu będziecie mogli się sobą cieszyć [emoji847][emoji847][emoji847]
Ja przyznaje, że nie ogarniam ostatnio nic. Pracuje po 12-13h, chcę jak najszybciej nadrobić zaległe szkolenia(nie lubię "nie wiedzieć" [emoji846]) i wracając z pracy padam na pysk[emoji849]Teraz za to mam parę dni wolnego, więc dzisiaj umawiam się do endo, sprzątam w domku i gotuję dobry obiad dla Małża[emoji846]Muszę się odwdzięczyć, bo pierwszy raz to ja zapomniałam o naszej rocznicy ślubu[emoji85][emoji85][emoji85]Moj Mąż mnie zaskoczył, że aż mi serce stopniało[emoji3526][emoji3526][emoji3526]Planuje też pomału ogarnąć balkon, tylko nie wiem czy kwiatki już kupować? [emoji848][emoji848][emoji848]Boję się przymrozków... @fredka84 ,jak myślisz?
Siemanko pracusiu [emoji6]. Mi teściowa kupiła przed świętami bratki i mimo przymrozków pięknie kwitną, tak że "no stress", bratki dadzą radę [emoji3526]

reklama
Do góry