Ruda08
Fanka BB :)
JeeeeestCzyli rozumiem imienia jeszcze nietu? [emoji23]
@liliana89 a u was jak? Dołączysz do mnie? Team Boy? [emoji13]

Baby górą, @Liliana87 jest w moim team

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JeeeeestCzyli rozumiem imienia jeszcze nietu? [emoji23]
@liliana89 a u was jak? Dołączysz do mnie? Team Boy? [emoji13]
Cudowna Dzidzia[emoji173][emoji173][emoji173] i cudowne wiadomości [emoji7]Wróciłam z usg, trwało max 5min....
Mamy 2 półkule mózgu, wątrobę i zalazki płuc, puściła na samym początku bicie serca bo maluch spał grzecznie w dziwnej pozycji - jak matka [emoji23]
Serce bije miarowo i prawidłowo,
mamy 10cm długości
Kolejne usg 18.05 - połówkowe
Zapytałam o płeć to powiedziała ze za wcześnie [emoji2362] Muszę czekac do maja
A to nasz model/kaZobacz załącznik 1107440
Piekne MaleństwoWróciłam z usg, trwało max 5min....
Mamy 2 półkule mózgu, wątrobę i zalazki płuc, puściła na samym początku bicie serca bo maluch spał grzecznie w dziwnej pozycji - jak matka
mamy 10cm długości
Zapytałam o płeć to powiedziała ze za wcześnieMuszę czekac do maja
Super, gratulacje!Wróciłam z usg, trwało max 5min....
Mamy 2 półkule mózgu, wątrobę i zalazki płuc, puściła na samym początku bicie serca bo maluch spał grzecznie w dziwnej pozycji - jak matka
mamy 10cm długości
Zapytałam o płeć to powiedziała ze za wcześnieMuszę czekac do maja
W 16tc nie zawsze widac plec, ale wielu lekarzy jest w stanie zgadnac z duzym prawdopodobienstwem. Tylko trzeba chciec. No ale za miesiac juz powinnas wiedziec [emoji4] Grunt, ze wszytsko dobrze.Wróciłam z usg, trwało max 5min....
Mamy 2 półkule mózgu, wątrobę i zalazki płuc, puściła na samym początku bicie serca bo maluch spał grzecznie w dziwnej pozycji - jak matka [emoji23]
mamy 10cm długości
Grunt, że wszystko ok, a tak się denerwowałaś[emoji4][emoji4][emoji4][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Wróciłam z usg, trwało max 5min....
mamy 10cm długości
Nam takie wyniki rozszyfrowywała @Aduś16[emoji3526]. Ale ona teraz rzadko zaglądaCześć, dziewczyny! Czy orientuje się ktoś co mogą oznaczać te wyniki CBA? Wizyta w poniedziałek ale jestem bardzo ciekawa bo to pierwszy wynik, w którym są jakieś nieprawidłowości... Zobacz załącznik 1107524
Interleukina 10 odpowiada za ochronę zarodka i jest ok u Ciebie. Interleukina 2 jakby atakuje zarodek (?) i jest za wysoka. Docent mówił mi tez, ze ważny jest wskaźnik inf/IL10 i powinien wynosić od 0.1 do 0.5, a co na to możesz dostać niech mądrzejsze głowy się wypowiedząCześć, dziewczyny! Czy orientuje się ktoś co mogą oznaczać te wyniki CBA? Wizyta w poniedziałek ale jestem bardzo ciekawa bo to pierwszy wynik, w którym są jakieś nieprawidłowości... Zobacz załącznik 1107524