reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Już nam się żarło smaży. Czekamy na bananki [emoji7].
@Netiaskitchen i @nieagatka jem za was banany [emoji12]. I oczywiście chleję[emoji12]Zobacz załącznik 1110873
Ciul z bananami, reszta bym nie pogardzila omomomom [emoji16]
Swoja droga to przypomnial o mi sie, ze na Kubie zajadalam sie smazonymi bananami, ale to sa take inne, plci meskiej, bo nie wiem czy wiesz te Twoje to "plec zenska" [emoji16][emoji23]

reklama
A ja poprosze to zdjecie z piekna buziunia ;)[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] Piekny stół - serio ;) Nigdy nie jadlam bananow grillowanych ;) Lubie banany ale z wzgledu na cukier przez jakis rok ich sobie odmawialam...
Koniecznie spróbuj z grilla i powsadzaj troszkę czekolady, jak ona się rozpuści to można jeść, pychota [emoji7].

Ostatnia edycja:
Ciul z bananami, reszta bym nie pogardzila omomomom [emoji16]
Swoja droga to przypomnial o mi sie, ze na Kubie zajadalam sie smazonymi bananami, ale to sa take inne, plci meskiej, bo nie wiem czy wiesz te Twoje to "plec zenska" [emoji16][emoji23]
Nie wiedziałam [emoji50]. Ile to się człowiek dowie różności na forum [emoji12].
Echhh ta Twoja Kuba... Wpierdziel dostaniesz [emoji8]

To ja sie melduje zeby Ci smutno nie bylo ;) Kochanie moje łukasz mi kupil dzisiaj nasionka w sklepie spozywczym 😂 I mam: 3 paczuszki poziomki, 3 x stokrotki i 3 x aksamitka niska zółta ;) Moge je wysiac w takich wiekszych podłuznych doniczkach? Mam w nich zrobic na spodzie dziurki? Myslisz ze mi cos wyrośnie? Pod czym wczoraj spaliście? JA kiedys tez palilam do alkoholu - lubialam to ;) ale na drugi dzien zawsze mialam wiekszego kaca ;)
Koniecznie zrób dziurki 😉 Ja raz nie zrobiłam o bagno miałam w pojemniku 🤦🏻‍♀️ Poziomki do doniczki, stokrotek nie miałam, ale aksamitka wyjdzie Ci z gruntu raczej 🙂 Ja w tamtym roku sialam bezpośrednio do ziemi i były piękne kwiatki 🙂

Koniecznie zrób dziurki 😉 Ja raz nie zrobiłam o bagno miałam w pojemniku 🤦🏻‍♀️ Poziomki do doniczki, stokrotek nie miałam, ale aksamitka wyjdzie Ci z gruntu raczej 🙂 Ja w tamtym roku sialam bezpośrednio do ziemi i były piękne kwiatki 🙂
Zrobilam dziurki i chyba masz racje i postaram sie gdzies te aksamitku wysadzic w gruncie ;) A podlewasz codzieniie? 😂😂😂😂😂😂😂😂Wiem glupie pytanie ale jak widze np jak dzisiaj ze maja jeszcze wilgotno to ich nie podlalam ;)

reklama
@fredka84 ja z kuzynka w stanie nieważkosci [emoji23] [emoji23] [emoji23] w Opolu - fajnie bylo - troche tesknie za tymi czasami. Moja psych mi kazala przypmniec sobe jak bylo fajnie zanim zaczelam sie starac o dzieckZobacz załącznik 1110912o ;)
Ale szczyl z ciebie[emoji23]. Po usmiechu wszędzie cię poznam[emoji7][emoji7][emoji7] Nigdy nie byłam w Opolu [emoji33]. Ale za często jestem w stanie nieważkości [emoji23]

Do góry