Czarna1985
Fanka BB :)
Tez uwielbiam tez film. Ogladalam go z milion razyBridges Jones
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tez uwielbiam tez film. Ogladalam go z milion razyBridges Jones
ŚlicznaKoniecznie spróbuj z grilla i powsadzaj troszkę czekolady, jak ona się rozpuści to można jeść, pychota [emoji7].
Zobacz załącznik 1110896
Kochana to chyba kwas hialuronowy albo kolagen?A jak nie naturalsy to ivf tez nam się wszystkim udadzą jak już w końcu podejdziemy!!!a no i zamówiłam sobie retinol na mordkę co @Camilleka rekomedowala- dopiero wczoraj na hebe.pl i już się nie mogę doczekać
i jakieś inne pierdolki pozamawialam na zmarszczki- jejku jaka ja będę młoda
dobre ceny ma ta ava firma, może zadziała
a jaki procent jest tego retinolu? Bo jak patrzyłam na ceny innych firm to tak około 400-500 zł za 1 %...chyba wolałabym gdzie indziej wydać taka kasę
i kupiłam babuszki agafii szampon i odżywkę tylko nie wiem, która jest ruska a która z Estonii, bo nie widziałam etykiety. No ale majątku nie wydałam wiec jakoś przeżyje, jakby to była podróba
![]()
Po retinolu nie jest wskazane opalanieOooo, a ja całkiem zapomniałam o tym retinolu, też mam sporawe zmarchy [emoji846]. Muszę sobie zapisywać co ważniejsze info z forum [emoji16] A można się opalać po tym retinolu?
Już pisałam @fredka84 ze nie można się opalaćCzytałam, ze podobno nie można...a ja kocham słońce!!! Ale ja tylko wieczorkiem będę dawać to może jakoś będzie? Bo on raczej nie ma takiego wysokiego stężenia...ale @Camilleka nam musi dokładnie powiedzieć co można a czego nie![]()
Oglądamy The Walking Dead teraz@Camilleka wpadła pewnie w szał pakowania i porządkowania, bo tak cicho siedzi[emoji16]
Ja tezHej dziewczynki jak wam sobotni wieczór mija? Ja właśnie odpoczywam z lampką czerwonego wina![]()
Ale to przed lampka wina strzyglas?I zapomnialam wam pokazac mojego synusia po domowym fryzjerze
Ale za to jak leży i się wietrzy to cudowny słodziakSynuś przepiękny [emoji8] A strzyżenie pierwsza klasa. Prima sort
To widzę,ze tez miałaś intensywną sobotę. Winko się należyJa idę wyszczotkowac kły i do spania
mój synuś nie jest taki grzeczny jak mu obcinam pazurki.. Hehe.
Zobacz załącznik 1111340