Tiaaana pewno Maksik pomoże
Nie no mamy listę ale na razie brak wiążącego pomysłu. Ale jak to M dzisiaj stwierdził, do listopada mamy jeszcze czastrudno nie przyznać mu racji
![]()
Oj tam oj tam, my niby też do listopada mamy czas a imiona już wybrane

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tiaaana pewno Maksik pomoże
Nie no mamy listę ale na razie brak wiążącego pomysłu. Ale jak to M dzisiaj stwierdził, do listopada mamy jeszcze czastrudno nie przyznać mu racji
![]()
Hihi ja tez bym tak zareagowała, nieraz zareagowałamJejku dziewczyny mam ochotę zabić mojego męża...narąbać się z kolegą jak był w pracy ( mówił, ze pracujea ja zapitalalam z ziemia i kamieniami u nas w domu, bo robimy trawnik...No ***** jak tam pojechałam to go wyszarpałam, powyzywalam i pojechałam do domu...Myślicie, ze jestem impulsywna??
mnie obchodzi mnie jak wróci i kiedy. Nie cierpię jak mąż pije alkohol![]()
Ooo będziemy razem wizytować - tez mam 18 maja połówkowe usg. Duża ta Twoja dzidzia, mi mierzyła 17 kwietnia i tylko 10cm miała, może teraz trochę urosłaA ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko z Dzidziolkiem okrośnie pięknie
Moja lekarka chciala mi zrobic zdjecie 3D ale nie dało rady. Powiedziała, że mam jakieś grube przepływy i nie wyostrzylo się. Nie dostałam dzis zdjecia, ale mogłam nagrać filmiki telefonem
chyba z 4 trzasnelam łącznie z serduszkiem
dzidzia ma ok 15cm
Nie było widać czy dziewczynka czy chłopak. Kolejna wizyta 18 maja
![]()
Tak, tylko Maksik ma 1rok i 4 miesiąceOj tam oj tam, my niby też do listopada mamy czas a imiona już wybranei znam dużo przypadków, że właśnie starsze rodzeństwo nadawało imię młodszemu
mój M. np. miał być Marcel ale jego brat się uparł, że chce Bartka i jest Bartek
![]()
Tak, tylko Maksik ma 1rok i 4 miesiąceUlubione słowo: "pa, pa"
![]()
Pa pa Patryk [emoji12]. I już jest imię [emoji12]. Dziecior podaje ci po prostu pierwsze litery [emoji16]Tak, tylko Maksik ma 1rok i 4 miesiące [emoji4]Ulubione słowo: "pa, pa" [emoji38][emoji38][emoji38]
Byl czas, ze jak bym zapytal a core jakie imie nadac siostrze to powiedzialaby Peppa, wiec ostroznie [emoji1787][emoji38][emoji2356]Oj tam oj tam, my niby też do listopada mamy czas a imiona już wybrane [emoji23][emoji23] i znam dużo przypadków, że właśnie starsze rodzeństwo nadawało imię młodszemu [emoji16] mój M. np. miał być Marcel ale jego brat się uparł, że chce Bartka i jest Bartek [emoji12]
Powiem Ci ze potrafię sobie wyobrazić ze są gdzieś rodzice ktorzy tak nazwą dzieckoByl czas, ze jak bym zapytal a core jakie imie nadac siostrze to powiedzialaby Peppa, wiec ostroznie [emoji1787][emoji38][emoji2356]
Pochwal sie jakie imiona masz wybrane
Tak. Najważniejsze, żeby bylo zdroweNie mam pojęcia, a najlepsze jest to, że jakoś nie mam potrzeby wiedzieć [emoji16] ze względu na przymus remontu pokoju dobrze byłoby wiedzieć czy malować na niebiesko czy różowo, ale gdyby nie remont mogłabym mieć do końca niespodziankę, bo najważniejsze, że dzidziuś rośnie prawidłowo i oby był zdrowy [emoji110][emoji110] imiona wstępnie i tak mamy wybrane dla chłopca i dziewczynki więc wiesz [emoji12]