Aduś16
Fanka BB :)
Ja kochana do transferu nie podchodzę.[emoji23][emoji23][emoji23] ale wtopa [emoji23]. Chodziło o te immunoglobuliny[emoji8]. Już doczytałam twojego posta [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kochana do transferu nie podchodzę.[emoji23][emoji23][emoji23] ale wtopa [emoji23]. Chodziło o te immunoglobuliny[emoji8]. Już doczytałam twojego posta [emoji8]
Kuwa, ja jak coś napiszę to klękajcie narody [emoji23][emoji23][emoji23]. O immunoglobuliny mi chodziło [emoji41]Ja chyba kumam motyw[emoji4](znaczy zaraz się okaże [emoji3])
@fredka84 chodzi o accofil? I o to badanie morfologii co kilka dni?
Poroznawiam jeszcze z prowadzacym, dziewiątego maja mam wizytę,ale my raczej zdecydowani jesteśmy. Chcialabym jak nie wyjedzie zdazyc zrobic jeszcze jedna stymulacje i zakonczyc temat in vitro, bo juz zmeczona tym jestem... a nie umiem tak nie myśleć i normalnie żyć..nie nic nie pije i grzecznie siedze sobie i ogladam na netflix nowy serial: trzy metry nad niebiemkiedys taki film ogladalam i mi sie bardzo podobal
Mam na jutro duzo zaplanowane bede sadzic te pelargonie mam rozowe i biale
Kurcze @Pójdźka ale mnie zmartwilas ;( a po co oni to nagrywaja - moze zeby nas wystraszyc? No bo sama zobacz przeciez ile teraz kobiet zajdzie naturalnie w ciaze? I co? No ale co postanowiliście?
W klinice napewno ci zrobią ale w szpitalu ja NFZ to chyba można zapomniećJa kuzwa jeszcze gdzies ta histero musze zrobic...
Tak, już widzę ze to jednak o immunoglobuliny chodziłoLeukocyty się bada..Ale to do transferu jeśli się bierze accofil, nie stymulacji. Limfocyty to szczepienia, dawcy albo partnera
hehehehehehhe nie wiem czy pamietasz kilka dni temu napisalam to samoPoroznawiam jeszcze z prowadzacym, dziewiątego maja mam wizytę,ale my raczej zdecydowani jesteśmy. Chcialabym jak nie wyjedzie zdazyc zrobic jeszcze jedna stymulacje i zakonczyc temat in vitro, bo juz zmeczona tym jestem... a nie umiem tak nie myśleć i normalnie żyć..
W szpitalu sie pytalam jak ostatnio bylam to ci pisalam ze mowil mi gin ze nie robia i ze tylko nagle przypadkiW klinice napewno ci zrobią ale w szpitalu ja NFZ to chyba można zapomnieć
Zajebista jesteśKuwa, ja jak coś napiszę to klękajcie narody [emoji23][emoji23][emoji23]. O immunoglobuliny mi chodziło [emoji41]
Tylko kliniki nie podaja teraz sterydow do transferuhehehehehehhe nie wiem czy pamietasz kilka dni temu napisalam to samoMnie tez juz to wszystko strasznie meczy i czekam tylko na pasikonika i chocby nie wiem co, chocbym miala lukasza zmusic zeby tam wszedl z bronia to musze miec ten transfer niedlugo bo tez chce w razie wu kolejna stymulke
![]()