Pójdźka
Fanka BB :)
Kazali odstawic....Pisalas ze bierzesz encorton...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kazali odstawic....Pisalas ze bierzesz encorton...
caly czas sie zastanawiam i boje sie tych wynikow ;( Jak tylko encorton to bede brac...A co zrobisz jak ci wlaczy leczenie immunosypresyjne?
Dobre i toTez sie kiedys nad zastanawialam ale mojego ledwo zdolalam namowic w rzie czego na adopcje komorki![]()
U mnie przed punkcja jak siedzialam przed uspieniem na stole caly czas sie dopytywal czy napewno nie biore encortonow itd bo teraz nie mozna ;(Kazali odstawic....
Teraz to podejrzewam ze nikt by mi juz nie wypisał nawet recepty na niego.U mnie przed punkcja jak siedzialam przed uspieniem na stole caly czas sie dopytywal czy napewno nie biore encortonow itd bo teraz nie mozna ;(
Kurde raj [emoji7][emoji7][emoji7]. U nas nie ma tak dużych szkółek [emoji22]@fredka84 udalo mi sie wrzucic zdjecia z tego mojego centrum ogrodniczego
Ja juz przed stymulacja wykupilam kilka opakowanTeraz to podejrzewam ze nikt by mi juz nie wypisał nawet recepty na niego.
Mówił zeby narazie sie wstrzymac dwa trzy miesiące. To nie byl moj lekarz prowadzacy. Klinika in..cta. Odradzal bo nie znaja wplywu wirusa na płód itp. A jak sie spytalam kiedy beda znali to nie umial odpowiedziec. Na co ja ze chyba tak najwczesniej to chyba gdzies za 7 mięsiecy a moze i później jak te dzieci dorosna. I jakos tal nie milo sie zrobilo i spytal czy ja tak na swoja odpowiedzialnosc chce i musialam potwierdzić i oni to nagrywali. Nie wiem co o tym myslec i chyba mam juz tego dość..... A jak sie spytalam czy on uwaza ze za pare miesiecy bedzie lepiej jak bedzie więcej chorych to tez nic nie powiedział. Wiem ze oni maja tak pewnie odgórnie narzucone, ale to pp co w ogóle przyjmują i mowia ze wykonują...