bazylia128
Fanka BB :)
Oj to beda powazne zakupyJa w poniedziałek mam wolne i jadę do takiej małej szkółki[emoji846]. Jadę busem [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Oj to beda powazne zakupyJa w poniedziałek mam wolne i jadę do takiej małej szkółki[emoji846]. Jadę busem [emoji12]
Dobry planJa w poniedziałek mam wolne i jadę do takiej małej szkółki[emoji846]. Jadę busem [emoji12]

Moze kiedys domku sie dorobie, chociaz przez to in vitro to juz w to wątpię i wtedy tez busikiem bede jeździc do ogrodniczych!
 Moze kiedys domku sie dorobie, chociaz przez to in vitro to juz w to wątpię i wtedy tez busikiem bede jeździc do ogrodniczych! 

Bo sie nie chce wstawicNie ma zdjęcia [emoji848]
Nie mam wyjścia....No widzisz... I co nie bedziesz go brala?
Te cholerne pieniądze [emoji22]. Aż strach to wszystko liczyć [emoji853].Oj to beda powazne zakupyJa o kasie tez juz nie wspomne ile to wszystko kosztuje. Same badania immuno, teraz jeszcze hostero ze 3 tys, pozniej transfer z dodatkami wyjdzie ze 2 tysie no a pozniej jeszcze jak trzeba bedzie to kolejna stymulacja ;( Staram sie o tym nie myslec bo chyba zwariuje jak tak bede to wszystko przeliczac ;( Tak bym juz chciala przejsc do kolejnego etapu ;( Zresztą co tu duzo pisac - jak kazda z nas

Fajnie że choć balkon jest [emoji8]. Zawsze możesz kilka pięknych roślinek posadzić i dbać, to też frajda [emoji8]Dobry plan[emoji12]
Tez bym pojechała, ale balkon juz caly obsadzony[emoji12] Moze kiedys domku sie dorobie, chociaz przez to in vitro to juz w to wątpię i wtedy tez busikiem bede jeździc do ogrodniczych! [emoji16][emoji16]
To prawdaFajnie że choć balkon jest [emoji8]. Zawsze możesz kilka pięknych roślinek posadzić i dbać, to też frajda [emoji8]
 Bardzo sie ciesze ze go mam i co roku wiecej sądzę
Bardzo sie ciesze ze go mam i co roku wiecej sądzę 
 Uwielbiam chodzic i skubać
Uwielbiam chodzic i skubać 

właśnie dostałam informacje ze od 5 maja otwierają moja klinikę
 właśnie dostałam informacje ze od 5 maja otwierają moja klinikę
 nawet nie wiedziecie jak sie ciesze, łzy same lecą, ale to sa łzy szczęścia. Pogodziłam sie juz z ciaza bratowej ( moze nie do końca, ale na razie ograniczylam kontakty do minimum... Tak mi lepiej
 nawet nie wiedziecie jak sie ciesze, łzy same lecą, ale to sa łzy szczęścia. Pogodziłam sie juz z ciaza bratowej ( moze nie do końca, ale na razie ograniczylam kontakty do minimum... Tak mi lepiej  ) ale wiecie co, niedługo ja też będę mama, tak jak kazda z was!! Wracam z podwójna siłą do tego i wiem ze tym razem wszystko ułoży sie dobrze. Wierzę ze pozostałe badania szybko zrobię i w koncy podejdę do mojego pierwszego(mam nadzieję udanego) in vitro
) ale wiecie co, niedługo ja też będę mama, tak jak kazda z was!! Wracam z podwójna siłą do tego i wiem ze tym razem wszystko ułoży sie dobrze. Wierzę ze pozostałe badania szybko zrobię i w koncy podejdę do mojego pierwszego(mam nadzieję udanego) in vitro  serce mi podpowiada ze teraz będzie inaczej
 serce mi podpowiada ze teraz będzie inaczej 
Kochana super ze będziesz mogła już zacząć trzymam kciuki żeby wszystko się udaloAaaaaa w końcu mogę zacząć na nowo badaniawłaśnie dostałam informacje ze od 5 maja otwierają moja klinikę
nawet nie wiedziecie jak sie ciesze, łzy same lecą, ale to sa łzy szczęścia. Pogodziłam sie juz z ciaza bratowej ( moze nie do końca, ale na razie ograniczylam kontakty do minimum... Tak mi lepiej
) ale wiecie co, niedługo ja też będę mama, tak jak kazda z was!! Wracam z podwójna siłą do tego i wiem ze tym razem wszystko ułoży sie dobrze. Wierzę ze pozostałe badania szybko zrobię i w koncy podejdę do mojego pierwszego(mam nadzieję udanego) in vitro
serce mi podpowiada ze teraz będzie inaczej ❤