bazylia128
Fanka BB :)
hahhahahahhaaha ale fajnieNo chciał na tarasie ale uciekłam do domu bo by sąsiedzi mieli atrakcje...musiałam sie puścić bo by nic nie chciał pomagać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahhahahahhaaha ale fajnieNo chciał na tarasie ale uciekłam do domu bo by sąsiedzi mieli atrakcje...musiałam sie puścić bo by nic nie chciał pomagać![]()
No to zapraszamKawka mi niestety aktualnie nie wchodzi ale pączki już bez problemu [emoji3][emoji3]
Bralam tylko w dzień transferu decapeptyl w zastrzyku a cały czas biorę estrofem i progesteronJak dobrze pamiętam Ty żadnej gonadotripiny nie brałaś prawda? Bo gonadotripiny mogą dawać wynik fałszywie dodatni nawet i przez tydzień zależnie od dawki.
Kochana ja robie w termomiksie ale mozna tez bez niego zrobićKochana daj przepis może zrobię w tygodniu bo moja Laura uwielbia![]()
hehheeehehe no i znowu mnie rozbawilas@fredka84 jakie to ciacho upiekłas samotniczko Ty nasza kochana?? Już pewnie masz ta imprezkę i pijeszja walczę, żeby nie otworzyć winka...ale dziś majówka to może się poddam?
![]()
Ja normalnie tez nie umiem ale moj thermomix dziala cuda. U mnie glownie problem z ugniataniem ciasta. Ja nie mam sily w rękachZa taki wyczyn jak najbardziej należy Ci się nagroda [emoji7]. Ja nie umiem takich normalnych pączków robić, tylko te mini serowe. A masz w środku jakieś nadzienie? Ja najbardziej lubię z dżemerem[emoji39]
jesuuuuuuuuJak by od tyłu przyatakował to można w tym czasie pielić[emoji16][emoji16][emoji16]. Tasza ty zawsze znajdziesz rozwiązanie[emoji23]
DziękujęKochana ja robie w termomiksie ale mozna tez bez niego zrobićjak bedziesz miala jakies pytania to pisz
![]()
Własnie mialam sie do niej dobijac@Camilleka co się kuwa z tobą dzieje??????????????????????????????????
Napisz choć jedno słówko [emoji8]
mniam skad ty bierzesz takie wymyslne przepisy? Musisz wiecej tu wrzucac takie mniamusie i koniecznie zdjeciaHalo halo dzień dobry dziewuszkiwypiłam troszkę białego winka wczoraj za wszystkie ciężarne co nie mogą
i padłam
a Wy dalej śpicie?? Ja już po śniadanku, zrobiłam dziś gofry owsiane z twarożkiem z rzodkiewka i szczypiorkiem na słono a na słodko z mascarpone i borówkami
teraz się ledwo ruszam ale idziemy do lasu na spacerek za niedługo jak nie będzie padać...a Wy jakie plany? Później idę pogrzebać w ziemi
![]()