Ja chyba zacznę spać w takich do kolan bo często się budzę w nocy a Siwy już na mnie leży kuwahahahha ja tez mam wielki tylek. Tzn jakby druga czesc tulowia wieksza od gornejTyleek nie tyle co szeroki jak taki wystający
I juz najbardziej czego nie znosze to jak cos wchodzi pomiedzy
albo jak musze co chwile podciagac bo nie trafilam z rozmiarem i spadaja ze spodniami
Nie wiem czy powinnam sie przyznac ale nie potrafie spac bez majtek
czy pizamka czy koszula, majtki zawsze musza byc
![]()
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Dosc dawno mi sie skonczylo to pronto niebieskie - lubie to w sprayu, robi robote i fajny zapach, nie zostawia takiego swiecacego filmu, myje tym nawet lustra i nie zostawia smug uzywam do wszystkiegoJa kiedyś normalnie kurierem zamawiałam, więc można.
Co mi tam kupujesz?
bazylia128
Wszystko dobrze ?
Boziu co za dzień.Rano byłem na Lidlu synka pilnuje szwagierka.Dowiedzialam sie że kolega brata co z nim pracował ma korona jest w szpitalu bo trafił tam z bólem dwa testy jeden negatywny drugi pozytywny wiec chyba zarazili go tam.Panika troche bo.z bratem kontakt byl .Dziadek mojego męża w niedzielę zmarł na korona również trafił do szpitala po omdleniu i wszystko na to wskazuje że tam zarażony
bazylia128
Jak lezy ?Ja chyba zacznę spać w takich do kolan bo często się budzę w nocy a Siwy już na mnie leży kuwa![]()

ja jak spie i ktos albo cos mnie obudzi to potrafie byc niebezpieczna bazylia128
jesuuuuuuu - trzymaj sie jakos!!!! Ty masz zaraz termin produ ...Boziu co za dzień.Rano byłem na Lidlu synka pilnuje szwagierka.Dowiedzialam sie że kolega brata co z nim pracował ma korona jest w szpitalu bo trafił tam z bólem dwa testy jeden negatywny drugi pozytywny wiec chyba zarazili go tam.Panika troche bo.z bratem kontakt byl .Dziadek mojego męża w niedzielę zmarł na korona również trafił do szpitala po omdleniu i wszystko na to wskazuje że tam zarażony
Czarna1985
A mi w Gamecie powiedzieli ze histero robi sie maks do 10 dc. To juz tego nie rozumiemDziewczyny jak jest z zakupami w orsseman przez neta? Mozna sobie normalnie zamowic paczke z w ieksza iloscia - chodzi mi o chemie. @sandra777.12 odezwij sie -ona ma 8.05 urodzinyJa dzisiaj pracuje na calego ale juz na programie a nie na tele
Dzwonilam tez do Gamety i dzisiaj jedziemy na biocenoze , jestem tez umowiona na za dwa tygodnie na histero
Co prawda bede w polowie cyklu a bardziej przy koncowce ale to podobno nie ma wiekszego znaczenia a teraz tam robia sortowo ;/ Ciekawe czy moge sobie zamowic taka paczke do paczkomatu z rosmana?
Ruda08
JuuupppppWszystko dobrze ?
Czasami poczytuje Wasze opowieści
bazylia128
nie wiemA mi w Gamecie powiedzieli ze histero robi sie maks do 10 dc. To juz tego nie rozumiem![]()
reklama
bazylia128
I co tam wyczytalas ?JuuupppppLenie się i tyje
Czasami poczytuje Wasze opowieściwciąga jak serial
![]()
Podziel się: