Nooo, teraz jesteś taka właśnie ze wsiA, racja. Te co masło ubijaja?
 Z dużymi bimbałkami
 Z dużymi bimbałkami 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nooo, teraz jesteś taka właśnie ze wsiA, racja. Te co masło ubijaja?
 Z dużymi bimbałkami
 Z dużymi bimbałkami 
Ty myśl co chceszJa nie liczę że coś będzie z tej procedury serio... Lekarz dziś znów dał 2 opcje skasować cykl albo punkcja w sobotę
 , wiesz jak się nastawiać racjonalnie, ale ja mogę Ci kibicować i mocno trzymać kciuki cokolwiek by się nie działo i naprawdę bardzo będę z Tobą myślami. Jeden cud jest Ci potrzebny
, wiesz jak się nastawiać racjonalnie, ale ja mogę Ci kibicować i mocno trzymać kciuki cokolwiek by się nie działo i naprawdę bardzo będę z Tobą myślami. Jeden cud jest Ci potrzebny I na ten cud będę czekać
I na ten cud będę czekać 

Kurczę jeszcze jutro oddajemy nasze mieszkanie na wynajem.. Jakoś tak smutno heh! Polubiłam je przez ostatnie 3 tygodnie remontu, urządzania itd..Tak że aż całkiem o stymulacji zapominałamTy myśl co chcesz, wiesz jak się nastawiać racjonalnie, ale ja mogę Ci kibicować i mocno trzymać kciuki cokolwiek by się nie działo i naprawdę bardzo będę z Tobą myślami. Jeden cud jest Ci potrzebny❤I na ten cud będę czekać

W sumie mało kiedy miałam czas o niej myśleć prze pracę.. Dodatkowo mój syn w trakcie pobytu tutaj się tak rozbestwil że pyskuje już nam wszystkim i się nie słucha.. Martwi mnie to już bo się ciągle z nim kluce ostatnio a dziś krzyczał że chce wracać do domu do Anglii
 W sumie mało kiedy miałam czas o niej myśleć prze pracę.. Dodatkowo mój syn w trakcie pobytu tutaj się tak rozbestwil że pyskuje już nam wszystkim i się nie słucha.. Martwi mnie to już bo się ciągle z nim kluce ostatnio a dziś krzyczał że chce wracać do domu do Anglii  Kurczę wychowanie dzieci jest naprawdę nie łatwe..
 Kurczę wychowanie dzieci jest naprawdę nie łatwe..DziękiTy myśl co chcesz, wiesz jak się nastawiać racjonalnie, ale ja mogę Ci kibicować i mocno trzymać kciuki cokolwiek by się nie działo i naprawdę bardzo będę z Tobą myślami. Jeden cud jest Ci potrzebny❤I na ten cud będę czekać

ObyDziękuję bardzo kochana za pomoc. Chyba ze w lipcu odwolaja kwarantanne to nie bede miala takiego problemu [emoji110]
A co powiesz na kciuki plus takie cudo?Dziękiaż mi głupio hehehe ale kciuki są przereklamowane , gdybyś nie była w ciąży to bym Ci napisała żebyś się za mnie napiła haha!!!!

Nieeeeee, to piwo na niby, odpada! Przypomnę się jak już urodziszA co powiesz na kciuki plus takie cudo?

Wzgardziłaś najlepszym napojem pseudo browarniczym bez alko jaki ostatnio spróbowałamNieeeeee, to piwo na niby, odpada! Przypomnę się jak już urodziszno ale w sumie będziesz karmić... To @fredka84 może wyręczy w tym
a ja się za siebie napije w sobotę wieczorem jak już będę opróżniona z tego ogromnego stada pęcherzyków

Już tak robiłam, więc na Twoje kolejne urodziny możemy się umawiać
 Już tak robiłam, więc na Twoje kolejne urodziny możemy się umawiać 

Nooo jasne, ja w tym byłam mistrzem..dwa lata się tak bujalam żeby robić przerwy a potem dalej karmićWzgardziłaś najlepszym napojem pseudo browarniczym bez alko jaki ostatnio spróbowałam
Spoko, w karmieniu można zrobić przerwę na jakąś lekką imprezęJuż tak robiłam, więc na Twoje kolejne urodziny możemy się umawiać
Znaczy wtedy ja będę pić, a Ty nie
I tak to właśnie się roznoszą zarazki, taka @Pójdźka do roboty chodzi i na ludzi pluje, dlatego jej przyłbicę założyliDobrze, że tylko przyłbicę oplułaś, a nie jakiegoś klienta