bazylia128
Fanka BB :)
aniaslu mi napisala ze napisala do camilelka amila ale nic sie nie dzieje i ze nic wiecej nie koga zrobic ;( szkoda ze nam nie dala jakis namiarow do siebie ;( Czy ona ma na imie Kamila?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyglada git i nie wiem co Ty myślisz, że ja na codzień jem skoro wiesz marzy mi się bułka z pasztetem [emoji16] [emoji12]Ale to takie zwykłe jedzonko, nie spodziewaj sie jakiejś eksplozji smaków. Albo kupujesz gotowe papirusy i one są w przyprawach już, albo sama bierzesz papier do pieczenia i składasz go na poł, do środka wkładasz przyprawioną (żeby nie była gruba) pierś i na patelnię. koniec
Pierś kurczaka w papirusie:) - Garnek.pl
www.garnek.pl
Ja bardzo bardzo chce sie z toba spotkac - napewno bysmy sie dogadalyA zdjęcia na publiczny nie wstawię...bo była żona mojego męża ma obsesje na moim punkcie i miałaby niezłą pożywkęAle to długa historia i napewno pogadamy sobie kiedyś o wszystkim przy alko
albo soczku jak będziemy wszystkie gruuuuuube
ja bym się chętnie spotkała z Wami
![]()
no wiesz, pamiętam że srasz pieniędzmiWyglada git i nie wiem co Ty myślisz, że ja na codzień jem skoro wiesz marzy mi się bułka z pasztetem [emoji16] [emoji12]
A fakt, dobrze że mi przypomniałaś [emoji16][emoji12]no wiesz, pamiętam że srasz pieniędzmi [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Masz racje kochana. Czas nam ucieka. Musimy działać. Mam nadzieję ze jeszcze w tym roku bedziemy chodzić z brzuszkamiPaśnik odradza, no bo co ma powiedzieć. Ja też się obawiam brania leków ale jest taka sytuacja, że nikt nie wie czy i kiedy wirus odpuści. Wiecznie nie można czekać i ja będę ryzykowała, raczej już w czerwcu będe brałą leki, zapas mam
. Nie chce Cię do niczego namawiać, ale sama widzisz co się dzieje
Chyba tak z tego co pamietamDziewczyny @Camilleka byla chyba rocznik 84?