Dziewczyny czy biorąc estrofem przed transferem mozna pić alkohol czy to osłabi działanie leku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Raczej nie powinno to osłabić działania leku ale na pewno zatrzyma ci się więcej wody w organizmieDziewczyny czy biorąc estrofem przed transferem mozna pić alkohol czy to osłabi działanie leku?
Mi tłumaczył ze wlew działa podobnie jak scratching i pewnie dlatego nie oba naraz.Jak byłam u docenta to powiedział, żebym robiła albo scratching albo wlew, nie obie rzeczy naraz, ale nie dopytałam dlaczego![]()
Dobrze wiedzieć. Dziekuje kochana za podpowiedźJak byłam u docenta to powiedział, żebym robiła albo scratching albo wlew, nie obie rzeczy naraz, ale nie dopytałam dlaczego![]()
FredzioszkaNo coś ty, jaki lincz. Każdy ma inne zdanie, jak to zwykle z kobitkami jest
. Śniadanko baardzo apetyczne, jadłabym
. Pazurki ładne, mojego męża ulubiony kolor
Jestem mega ciekawa jak wyglądasz... Mnie to już wszyscy widzieli. Pokażesz pyska? Bo spać nie będę mogła
![]()
Powodzenia!!!Hej Dziewczyny.Mam pytanie.Jutro rano mam
Mieć robiona punkcję,moje Amh to aż 0,7..Wczoraj byłam na podglądzie i widocznych było 5 pęcherzyków ale teraz patrzę na estradiol tez z wczorajszego dnia i jest tylko 272...Chyba to kiepsko znaczy???
Dzięki za dobre słowoPowodzenia!!!Szału chyba nie będzie, ale myślę że na to jesteś już gotowa. Na jedną dojrzałą komórkę przypada ok 200-300 jednostek estradiolu. Około, bo u różnych osób było tu różnie. Poczekaj na spokojnie do jutra. Pamiętaj, że potrzebujesz jednego prawidłowego zarodka, więc nawet przy jednej dojrzałej komórce masz na to szanse
a może jednak do jutra dojrzale będą 2, a jak dowiesz się ze wiecej to bedzie mega wiadomość!!!
![]()