motylek24
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za cztery jajeczkaHej, też mam dziś punkcje. widoczne 4 pęcherze a estradiol 820. Dlaczego Cię lakarz dopuścił do punkcji z tak niskim estradiolem? Jak długo trwała stymulacja?

Progesteton to zalezy w jakich jednostkach podaje laboratorium. A kiedy masz usg?
 Progesteton to zalezy w jakich jednostkach podaje laboratorium. A kiedy masz usg?

W środę mamy wizytę przez skype i dowiemy się kiedy startujemy . Pewnie najpierw badania itd . Nie mam jeszcze okresu po zastrzyku wprowadzającego mnie w menopauzę ( chyba w moim przypadku to lepiej , bo kolejnego na wyciszenie endomendy bym chyba nie zniosła
W środę mamy wizytę przez skype i dowiemy się kiedy startujemy . Pewnie najpierw badania itd . Nie mam jeszcze okresu po zastrzyku wprowadzającego mnie w menopauzę ( chyba w moim przypadku to lepiej , bo kolejnego na wyciszenie endomendy bym chyba nie zniosła  ) i to wg lekarzy dobry okres na rozpoczęcie stymulacji . Ale dopiero usg pokaże co tam się dzieje . Jemy suple i mam cicha nadzieje ze wyniki będą ciut lepsze
) i to wg lekarzy dobry okres na rozpoczęcie stymulacji . Ale dopiero usg pokaże co tam się dzieje . Jemy suple i mam cicha nadzieje ze wyniki będą ciut lepsze  Ale z kolei dieta ... no trochę kurde odpuściliśmy .. jeszcze ja z reguły staram się jeść zdrowo , ale małż ... piwko w weekend , chipsy ,  zielone kłuje w zeby ... ale chyba mu narzuce mała dietke
 Ale z kolei dieta ... no trochę kurde odpuściliśmy .. jeszcze ja z reguły staram się jeść zdrowo , ale małż ... piwko w weekend , chipsy ,  zielone kłuje w zeby ... ale chyba mu narzuce mała dietke  niech tez się pomęczy
niech tez się pomęczy  miłego dzionka kochane
miłego dzionka kochane